Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru intensificarea arderilor

Miercuri, 26 Decembrie 2012, ora 10:244103 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru intensificarea arderilor
Foto: www.ladyfit.ro

Craciunul a trecut si mai e putin pana la Anul Nou si vrem sa aratam cat mai bine intr-un timp cat mai scurt. Asadar, este indicat ca, la aceste trei antrenamente, doua sa fie cardio si unul de tonifiere.

Antrenamentele cardio sunt pentru toate tipurile de persoane, de la incepatoare la avansate. Pentru incepatoare sunt antrenamente cardio cu nivel de dificultate redus, precum The Method, Cardiolates sau Step Aerobic, iar pentru cele de nivel mediu si avansat, avem Essential Fitness, Rebound, TaeBo, Capoeira, Steel Tonic si Weekend Warrior.

Am introdus un ritm de executie sanatos, potrivit atat pentru persoanele incepatoare cat si pentru cele deja experimentate, am accentuat componenta de dezvoltare a masei musculare si de intarire a articulatiilor si am simplificat coregrafiile folosite, accentuand corectitudinea miscarilor si eficienta exercitilor. Pe principiul, mai bine mai putine si mai corecte decat multe si degeaba.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii care "ard" grasimea abdominala

Cel mai in voga tip de antrenament cardio vara aceasta este Capoeira Aerobic!

Acesta combina elemente din artele martiale braziliene, dans si sport. Capoeira Aerobic da rezultate excelente in cel mai scurt timp, ajutandu-va sa pierdeti in greutate intr-un mod sanatos, fara sa pierdeti masa musculara. Capoeira Aerobic este bun pentru tonifierea muschilor, in special a fesierilor, a coapselor si a abdomenului.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Ajuta la cresterea rezistentei fizice, a mobilitatii si a vitezei. Intr-o ora de antrenament intens, puteti arde pana la 1000 de calorii. Ajuta la diminuarea stresului

Dalanda (antrenor Lady Fit Gym) va arata cateva dintre exercitiile specifice antrenamentului de Capoeira!

Tine picioarele larg departate (sa depaseasca nivelul bazinului). Mentine abdomenul incordat si spatele drept, iar bratele sunt flexate, cu pumnii stransi si coatele la nivelul taliei. Trage genunchiul la cotul opus si apoi revino in fandare laterala cu celalalt picior. In timpul fandarii, loveste spre fata cu bratul opus, mentinand cotul indoit si garda sus.

Executa alternativ, pe fiecare parte, doua serii a cate 8 lovituri.

Tine picioarele departate, pe plie larg. Sprijina-te pe palme, pozitionandu-le pe sol, in dreptul umerilor. Mentine un mic balans cu coapsele, dupa care aduci un picior in lateral, alternativ cu stangul si cu dreptul, mentinand piciorul intins. Repeta miscarea de 8 ori.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women
www.ladyfit.ro