Consuma calorii relaxandu-te

Marti, 26 Aprilie 2011, ora 22:03
4001 citiri
Consuma calorii relaxandu-te

Sezonul costumelor de baie este din ce in ce mai aproape si nu mai ai foarte mult timp sa ajungi la silueta la care visai. Asa ca scapa de letargia de iarna si treci la actiune.

Cu siguranta te-ai plictisit de rutina pe care o implica mersul la o sala de fitness sau aerobic si poate preferi sa stai acasa si sa te uiti la televizor. Mai bine ai gasi o solutie distractiva si relaxanta de a pierde calorii. In acest fel te vei duce cu placere la antrenament si nu va exista riscul de a renunta la el.

Iata cateva solutii oferite de Yahoo Health.

Dansul

O ora de dans arde intre 250 si 500 calorii, indiferent de stil. Acest exercitiu dinamic, practicat cu regularitate, iti va imbunatati sanatatea inimii, va creste echilibrul si tonusul organismului. Poti merge la o sala de dans sau chiar la tine in sufragerie. Muzica si dansul iti vor ridica si starea de spirit, crescand nivelul de serotonina.

Mergi pe jos

Corpurile noastre au fost create pentru a se misca, nu pentru a sta toata ziua pe scaun, la birou. Daca vei merge in fiecare zi pentru 20 minute in ritm alert, vei vedea cu siguranta o imbunatatire. Poti mari pe parcurs durata de timp alocata acestei activitati pana vei ajuge la 45 minute sau chiar mai mult.

Inima ta va avea de castigat, la fel ca si digestia, nivelul de energie si metabolismul. Corpul va arde mai multe calorii in timp ce tu te vei bucura de verdeata din parc sau pur si simplu vei ajunge la destinatia dorita mergand pe jos.

Yoga

Yoga este cuvantul sanscrit pentru "uniune", incorporand exercitiul fizic cu tehnicile de respiratie. Aceasta tehnica te va linisti si va elimina stresul, echilibrand pH-ul sangelui si mentinand o tensiune arteriala buna.

Yoga iti va imbunatati si postura corpului, musculatura si flexibilitatea, arzand intr-o ora 350 calorii. Exista mai multe stiluri de yoga pe care le poti alege, in functie de preferintele si gradul de experienta pe care le ai.

Thai Chi

Acest tip de arte martiale te vor ajuta sa arzi intre 290 si 430 calorii. De-a lungul timpului au fost folosite ca si metoda de auto-aparare, dar si pentru a vitaliza corpul. Miscarile incete, pline de gratie si repetitive, combinate cu o tehnica deosebita de respiratie, iti vor fortifica organismul si vor creste imunitatea. Thai Chi este o idee buna si pentru cei care sufera de dureri cronice.

Acestea sunt doar cateva dintre modalitatile interesante de a face miscare, dar cu putina imaginatie vei gasi cu siguranta si altele. Trebuie doar sa fii interesat si sa nu te complaci in metodele traditionale, care poate te vor face sa renunti la ideea de a slabi.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#slabire fara regim, #slabire rapida, #yoga slabire, #dans calorii, #plimbare ardere calorii , #metode slabire