Gabriela Cristea isi rezolva problemele dentare la Life Dental Spa

Advertorial
Miercuri, 13 Ianuarie 2021, ora 11:48
14768 citiri
Gabriela Cristea isi rezolva problemele dentare la Life Dental Spa

Gabriela Cristea a debutat pe micile ecrane in anul 1994, ca prezentator in cadrul concursului Eurovision. Inca de atunci, vedeta a moderat numeroase emisiuni indragite de romani, de la matinale si pana la reality show-uri precum: "Nora pentru mama" sau "Te vreau langa mine".

Mama a doua fetite si persoana publica, Gabriela Cristea are mare grija de aspectul sau, in special atunci cand vine vorba de zambet. Astfel, pentru a putea mentine sanatatea si estetica dintilor, Gabriela Cristea a ales clinicile stomatologice Life Dental Spa pentru tratamente dentare realizate la cel mai inalt standard de calitate!

Life Dental Spa trateaza OAMENI, nu doar DINTI

Echipa de medici profesionisti #LifeDentisti este antrenata permanent de catre medicul fondator al conceptului Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, medic specialist in laser stomatologic. Desi laserul stomatologic era prezent de ceva vreme in strainatate, abia in ultimii ani acesta a devenit cunoscut si romanilor.

Laserul stomatologic este un instrument inovator, care utilizeaza o tehnologie de ultima generatie, bazata pe folosirea luminii cu diferite lungimi de unda. Laserul stomatologic aduce multiple avantaje in ceea ce priveste tratamentul in cabinetul stomatologic din Bucuresti, pentru care inclusiv Gabriela Cristea a optat:

  • - Pacientul NU SIMTE DURERE, deoarece intensitatea cu care se lucreaza poate fi reglata in functie de sensibilitatea acestuia
  • - Laserul nu produce vibratii iar zgomotul este redus, pacientul avand parte de un confort sporit
  • - Sedintele de tratament sunt mai scurte, de maxim 30 de minute
  • - Efectul sterilizant al laserului elimina riscul complicatiilor ce pot aparea post-operator sau al recidivelor
  • - Laserul nu atinge dintele, disparand riscul de contaminare incrucisata
  • Gabriela Cristea are grija de sanatatea zambetului sau

    O procedura pentru care a optat Gabriela Cristea in cadrul clinicii stomatologice Life Dental Spa din Bucuresti este tratamentul parodontozei cu laserul stomatologic.

    Parodontoza se manifesta la nivelul tesutului gingival, fiind o afectiune care se poate opri din evolutie cu ajutorul laserului stomatologic. Boala parodontala afecteaza ligamentul de sustinere al dintilor, stabilitatea acestora avand de suferit in lipsa unui tratament eficient.

    Motivele principale pentru care Gabriela Cristea a ales tratamentul parodontozei cu laserul stomatologic in clinica Life Dental Spa in Bucuresti sunt:

  • - Redobandirea aspectului estetic al gingiei in urma tratamentului: gingia redevine ferma, de culoare roz-pal, marginea gingivala acoperind uniform suprafetele dintilor
  • - Eliminarea sangerarilor gingivale, periajul dentar putand fi realizat corect, fara a resimti sensibilitate
  • - Eliminarea durerilor gingivale resimtite in timpul periajului dentar
  • - Gingia nu mai este umflata si lucioasa, gratie luminii laser cu proprietati terapeutice
  • In plus, terapia laser realizata in clinicile stomatologice Life Dental Spa este minim-invaziva, biocompatibila si ofera rezultate vizibile inca de la primele sedinte de tratament! Astfel, retractia gingivala si mobilitatea dentara sunt tinute sub control, pacientul bucurandu-se de efectele benefice ale tratamentului parodontozei cu laserul dentar!

    Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa din Bucuresti si Iasi si bucura-te de tehnologia ultramoderna a laserului stomatologica, folosita cu succes in cadrul tratamentului parodontozei!

    Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
    Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
    Extractul de nucă de cocos se utilizează sub formă de ulei ca un substitut al grăsimii animale în bucătăria vegetariană, în tratamentele de înfrumusețare, în cremele hidratante sau în...
    Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
    Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
    Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
    #sanatate, #Gabriela Cristea, #sanatate dentara, #dinti, #probleme dentare, #Life Dental Spa , #stiri sanatate