Cele mai sexy moduri in care poti arde calorii

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 18:13
6279 citiri
Cele mai sexy moduri in care poti arde calorii

Sa impartasesti timp si experiente frumoase cu persoana iubita iti da o stare de spirit aparte, de bucurie, implinire si liniste. In plus, te si energizeaza; fara sa-ti dai seama te ajuta si sa slabesti.

Asta pentru ca poti arde calorii facand cateva dintre cele mai placute si sexy lucruri la care te-ai gandi. Iata cateva dintre aceste modalitati, conform Woman's Day:

Sa te saruti

Iti amintesti cum la primile intalniri din adolescenta iti lipeai buzele de cele ale iubitului si apoi te mai opreai sa iei o gura de aer dupa vreo jumatate de ora? Acest lucru nu iti facea bine doar psihic, ci te ajuta si fizic, pentru ca ardeai in jur de 68 de calorii pe ora.

Daca sarutul este foarte pasional, numarul caloriilor arse poate sa ajunga chiar pana la 90, spune Jaiya Kinzbach, sexolog din Los Angeles. Sfatul acesteia este sa nu ocolesti pozitiile neobisnuite, in care nu ai mai incercat sa te saruti pana acum. Asta nu doar ca iti va pune imaginatia la incercare si va fi o experienta mai incitanta, dar iti va forta si diversi muschi.

Dezbracatul

Probabil ca nu te mai gandesti foarte mult la momentul in care te dezbraci, atunci cand faci dragoste, dar un cercetator italian a fost interesat de aceasta problema si a constatat ca arzi intre 8 si 10 calorii cu aceasta activitate. Potrivit acestuia, un barbat care incearca sa desfaca un sutien fara sa-si foloseasca mainile poate sa arda pana la 80 de calorii.

Poti sa faci din dezbracat o adevarata arta a seductiei, asociindu-l cu un dans, astfel incat sa aprinzi simturile partenerului si sa ai grija si de silueta ta, in acelasi timp. Ia o esarfa de matase si joaca-te cu ea cum iti trece prin minte.

Masaj

O ora de facut masaj arde in jur de 80 de calorii, asa ca ii vei oferi si placere persoanei iubite si vei avea si tu un castig in afara de aprecierea acesteia. Ritmul batailor inimii iti va creste si ti se vor lucra muschii bratelor. Daca ai o masa speciala de masaj, faptul ca vei sta in picioare va contribui si el la slabit.

Sa faci sex

Sexul arde nici mai mult nici mai putin de 144 de calorii intr-o jumatate de ora. Cu cat este mai pasional, cu atat vei avea mai mult de castigat. Daca esti deasupra si detii controlul situatiei, incearca sa-ti misti soldurile precum o dansatoare din buric, accelerand uneori cat poti de tare. Va fi un exercitiu excelent pentru posterior si coapse si vei reusi sa arzi chiar si 270 de calorii in 30 de minute. In plus, cel mai probabil ii vei lasa partenerului o amintire impresionanta.

Sa faci sex oral

Sa termini ziua sau sa condimentezi partida de sex cu un astfel de episod te va ajuta sa mai scapi de inca 100 de calorii, asta daca ii dedici timp de jumatate de ora. Nu uita ca iti poti misca tot corpul in timp ce faci acest lucru, cu beneficii de ambele parti.

Sa iti folosesti mainile

Bineinteles, toata lumea stie ca in dormitor te poti juca foarte mult folosindu-ti mainile, dar putini sunt aceia care se gandesc ca acest lucru arde pana la 100 de calorii in 30 de minute, iar daca maresti putin viteza mai tai de pe lista inca 50 de calorii. Nu sta foarte departe de partener, ci foloseste-ti intregul corp pentru a-i incanta simturile prin miscari senzuale, astfel incat sa te poata privi si simti prin toti porii.

Dans romantic

Putin dans romantic si incitant din partea femeii este aproape tot ce isi poate dori un barbat cand ajunge seara acasa, dupa o zi extenuanta la munca. Iar tu, daca intr-o zi nu ai mai avut vlaga sa ajungi la sala de aerobic, poti scapa de 105 calorii intr-o jumatate de ora in acest fel.

In plus, nu trebuie sa ai grija sa executi miscarile intr-un anumit fel, intr-o ordine anume si sa urmezi o coregrafie, ci poti face orice iti trece prin minte in acel moment si crezi ca l-ar incanta pe iubitul tau. Mai mult decat atat, nu doar el se va bucura de senzatia excitanta, caci studiile arata ca femeile sunt mai dornice si mai pregatite de sex dupa ce fac o astfel de reprezentatie.

Sarutul intens, cu imbratisari

Mai ales la inceputul unei relatii, indragostitii ar sta tot timpul unul in bratele celuilalt, imbratisandu-se si sarutandu-se cu patos. Ei pot arde in acest fel 238 de calorii intr-o jumatate de ora, ca sa nu mai punem la socoteala ca apoi cu siguranta vor avea si chef de sex, ceea ce va continua arderile.

Cu cat este mai ridicata temperatura in camera, cu atat numarul caloriilor creste. Cine poate gasi o maniera mai buna de a face exercitii fizice?

Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Gabriela Firea a declarat că datele arătau că un independent va putea să coaguleze voturile şi de pe stânga şi de pe dreapta, dar a precizat că membrii şi simpatizanţii social-democraţi,...
#sex calorii, #activitati dormitor calorii, #ardere calorii sarut, #ardere calorii cuplu , #calorii