Cele mai importante diferente dintre stimulatoarele hormonale si steroizii anabolizanti

Advertorial
Miercuri, 10 Martie 2021, ora 17:48
6313 citiri
Cele mai importante diferente dintre stimulatoarele hormonale si steroizii anabolizanti
stimulatoare hormonale FOTO: unsplash.com

Stimulatoarele hormonale si steroizii anabolizanti sunt doua metode total diferite pentru persoanele interesate de cresterea masei musculare. Pe de o parte, steroizii sunt alcatuiti din substante sintetice prin care se administreaza testosteron in corp prin pastile sau injectii. Pe de alta parte, stimulatoarele hormonale reprezinta o metoda naturala prin care corpul produce testosteron.

Steroizii sunt folositi la scara larga, atat in medicina umana si veterinara, cat si de catre culturisti sau de sportivii de performanta. Acestia ajuta si in tratarea unor afectiuni usoare/severe, cat si pentru cresterea masei musculare si a performantelor fizice. Inclusiv medicii recomanda administrarea de steroizi persoanelor care sufera de diverse afectiuni.

Steroizii utilizati in industria sportiva au caracteristici anabolizante si androgene. In timp ce prima trasatura se refera la stimularea masei musculare, cea de-a doua creste libidoul si evidentiaza trasaturile unui barbat.

Cum poate fi afectat organismul uman de administrarea nesupravegheata a steroizilor

Steroizii sunt folositi de sportivii de performanta sau de catre culturisti sub atenta supraveghere a medicului. Cel mai adesea sunt afectati de steroizi adolescentii.

Acestia isi administreaza incorect steroizii, nesupravegheati, in momentul in care isi incep activitatea sportiva sau din teama ca nu s-au dezvoltat complet. Pentru ca procesul de dezvoltare nu s-a incheiat la adolescenti, administrarea de steroizi este complet gresita, pentru ca duce la dezechilibrul sistemului endocrin.

Steroizii pot avea efecte negative asupra organismului uman in urmatoarele situatii:

  • sunt combinati gresit;
  • sunt de slaba calitate;
  • nu se tine cont de o dieta speciala;
  • organismul prezinta o sensibilitate in fata steroizilor;
  • antrenamentele nu sunt executate corect/regulat;
  • varsta este una nepotrivita;
  • starea de sanatate nu permite administrarea de steroizi;
  • doza de steroizi este gresita.

De unde cumpara sportivii steroizi anabolizanti de calitate?

Singurii steroizi anabolizanti de vanzare care ar trebui sa prezinte incredere si catre care sportivii de performanta isi indreapta atentia sunt cei originali, cumparati din magazine de incredere. Piata neagra s-a dezvoltat extraordinar in ultimii ani, multi comercializand produse contrafacute care prezinta riscuri mari pentru sanatatea consumatorilor. Verificarea steroizilor originali se poate face pe site-ul producatorului, cu ajutorul codului de pe produs.

Ce sunt stimulatoarele hormonale?

Pe de alta parte, stimulatoarele sunt utilizate de catre cei care inainteaza in varsta, al caror nivel de testosteron este in scadere, ceea ce duce la imposibilitatea de a-si construi masa musculara dorita. De asemenea, efectele negative ale unui nivel scazut de testosteron se observa si in ceea ce priveste energia, afectiunile, libidoul, erectia si starea de spirit. Chiar si culturistii folosesc stimulatoare hormonale, avand numeroase efecte benefice, precum producerea de testosteron din organism.

Cu toate ca si acestea reprezinta o buna metoda de stimulare a testosteronului, dezvoltare musculara si a performantelor fizice, rezultatele nu sunt mai bune decat cele oferite de steroizi. Steroizii garanteaza performante fara egal si dezvoltarea aspectului fizic asa cum nu o face un alt stimul, fie injectabil sau sub forma de pastile.

Anabolizante-Balkan.com recomanda ca pentru eliminarea riscului confruntarii cu efecte secundare negative, procurarea steroizilor sa se faca doar din surse de incredere si sa se administreze doar sub supravegherea medicului.

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#stimulatoare hormonale, #Steroizi, #administrare steroizi , #stiri sanatate