Cele mai bune exercitii pentru viata sexuala

Marti, 09 Octombrie 2012, ora 19:31
6134 citiri
Cele mai bune exercitii pentru viata sexuala

Nu este pentru nimeni un secret faptul ca exercitiile fizice ajuta la imbunatatirea vietii sexuale. Unele sunt, insa, mai atractive si mai eficiente decat altele.

Iata ce tipuri de miscare te vor face sa petreci momente de neuitat in dormitor, conform Health.com:

Dansul la bara

Dansul la bara nu trebuie practicat neaparat doar de angajatele cluburilor de noapte, ci poate sa fie o modalitate prin care chiar si cele mai serioase doamne sa se distreze, sa isi imbunatateasca elasticitatea corpului, muschii si sa fie senzuale pentru partenerii lor.

Salsa

O lectie de salsa de o jumatate de ora arde in jur de 200 de calorii, iar daca mergi la cursuri cu partenerul de viata, cu siguranta se vor starni scantei in dormitor atunci cand veti ajunge acasa.

Striptease aerobic

Nu trebuie sa arati precum Carmen Electra, care are un DVD despre cum se face striptease-ul aerobic, pentru a incerca asa ceva. Indiferent de varsta sau greutate, imbraca-te snezual si danseaza unduindu-te cat mai atragator. Astfel, vei arde calorii si miscarea iti va creste libidoul.

Dansul din buric

Iti trebuie o fusta lejera, niste lantisoare puse in jurul taliei si multa voie buna pentru a dansa din buric. Fie ca iti cumperi un DVD sau mergi la cursuri speciale, la sala, poti sa arzi pana la 350 de calorii intr-o ora de dansat din buric.

Zumba

Zumba inseamna "a te misca rapid" si este inspirata din dansurile columbiene. Creste rapid pulsul inimii si te face sa te misti senzual, pe ritmuri latino sau de R&B, scotand la iveala latura salbatica din orice femeie.

Dans in stil Bollywood

Dansurile de inspiratie indiana sunt extrem de sexy si te ajuta sa arzi in jur de 200 de calorii intr-o jumatate de ora. In plus, povestile cantecelor va vor face mai romantici pe tine si pe iubitul tau. Inscrie-te la cursuri de Bollywood sau Bhangra.

Cercul Hula-Hooping

Poate ti se pare copilareasca aceasta metoda, dar poti sa arzi in jur de 250 de calorii intr-o jumatate de ora, adica atat cat este necesar pentru a-ti incalzi corpul si a continua distractia in dormitor.

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#viata sexuala sport imbunatatire, #sport beneficii viata sexuala, #miscare viata sexuala, #exercitii fizice elasticitate , #fitness