Cel mai bun antiperspirant, inamicul caniculei

Advertorial
Marti, 27 Martie 2018, ora 12:15
62744 citiri
Cel mai bun antiperspirant, inamicul caniculei

Cand temperaturile cresc, transpiratia excesiva devine o problema majora chiar si pentru persoanele foarte ingrijite. In zilele toride, nici dusurile dese (in cazul in care ti-ai permite acest lux) nu opresc transpiratia.

De aceea ai nevoie de produse care sa regleze secretiile glandelor sudoripare si care sa neutralizeze mirosurile neplacute, tolerate de catre pielea sensibila, care sa nu o irite si sa nu afecteze nici imbracamintea.

Propunerea noastra este folosirea unui antiperspirant bun. Utilizarea antiperspirantelor este recomandata in special persoanelor care sufera de hiperhidroza sau transpiratie excesiva, fie ca vorbim de hiperhidroza axilara sau palmo - plantara.

Iar recomandarea nostra este ODABAN antiperspirant spray, un produs eficient si fara riscuri, care ofera protectie pana la sapte zile pentru transpiratia excesiva, cu o singura aplicare. Este usor de folosit si nu lasa urme, fiind sigur in utilizarea de lunga durata, hipoalergenic si fara parfum.

Avantajele spray-ului antiperspirant Odaban

  • Odaban spray, antiperspirantul sigur si puternic, cu eficacitate confirmata dermatologic, reduce cu pana la 90% transpiratia excesiva dupa numai 3 aplicari.

  • Odaban este prima recomandare a medicilor specialisti atunci cand vine vorba de tratamentul pentru transpiratia excesiva cu un antiperspirant.

  • In afara faptului ca diminueaza sau elimina complet senzatia de umezeala la nivelul pielii, antiperspirantul Odaban elimina mirosul neplacut, deoarece prin oprirea transpiratiei bacteriile au un mediu mai restrans in care sa se dezvolte.

  • Este bland si eficient, ofera protectie in transpiratia excesiva cateva zile pentru cele mai multe zone ale corpului.

  • Indiferent de zona corpului unde este aplicat (axile, palme, picioare), el se foloseste doar seara inainte de culcare, iar pielea trebuie sa fie perfect uscata. Zona de piele care urmeaza a fi tratata poate fi uscata folosind pudra de talc sau un uscator de par.

  • De indata ce protectia este activata, acest lucru apare de obicei dupa trei pana la cinci aplicari, Odaban Spray Antiperspirant ar trebui aplicat numai o data sau de doua ori pe saptamana ori in functie de necesitati.

  • Odaban Antiperspirant nu trebuie aplicat pe pielea lezata sau pe mucoase si nici pe suprafete mari ale corpului.

  • Nu contine parfum si poate fi folosit impreuna cu orice alt deodorant. Spre deosebire de alte deodorante, antiperspirantul ODABAN este unic, pompa inchisa ermetic previne degradarea produsului si ofera o doza exacta, evitandu-se astfel supradozarea care poate provoca neplaceri, cum ar fi iritatia pielii.

  • Produsul este inodor si incolor, astfel ca, dupa igiena zilnica, a doua zi dimineata, puteti folosi si este chiar recomandat deodorantul dumneavoastra obisnuit.

Ce contine ODABAN Spray Antiperspirant

Deodorantul contine o formula testata, bazata pe o concentratie de clorhidrat de aluminiu in procent de 20%, intr-o baza de silicon si alcool pur.

Produsul este supus unor controale stricte de calitate si de productie, care garanteaza satisfactia pacientului.

ODABAN Spray Antiperspirant Deodorant este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Deoarece nu contine parfum, Odaban poate fi folosit de barbati si femei in egala masura.

Formula inovatoare si ambalajul unic ii ofera o durata lunga de actiune si mai buna toleranta locala.

Odaban actioneaza in timpul noptii, atunci cand glandele sudoripare sunt mai putin active.

ODABAN este un antiperspirant puternic, ambalat sub forma de spray cu pompa usor de utilizat.

Se aplica usor, doar seara, inainte de culcare, prin doua sau trei pulverizari in centrul axilei, de la o distanta de aproximativ 10 cm, pentru o raspandire uniforma.

Gratie ingredientelor (20% Aluminium Chloride, Alcool Denat, PEG - 12 Dimethicon) este solutia perfecta pentru cei care sufera de transpiratie excesiva si doresc un antiperspirant bun care sa opreasca transpiratia.

Cum actioneaza Odaban Spray Antiperspirant

Substanta activa existenta in produs, impreuna cu proteinele din piele formeaza un complex aluminiu/proteina care este insolubil, in acest fel neexistand riscul de absorbtie a aluminiului prin piele in sange.

Aceasta combinatie unica si speciala micsoreaza glandele sudoripare si opreste transpiratia.

Gama de produse antiperspirante Odaban este disponibila pe www.odaban.ro sau in farmaciile din toata tara!

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#transpiratie excesiva, #Antiperspirant Odaban , #tratament