Ce sa mananci ca sa nu te ingrasi?

Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 08:03
10662 citiri
Ce sa mananci ca sa nu te ingrasi?

Din ce in ce mai multe diete sunt inventate, toate promitand ca te vor face sa arati ca un supermodel. Multe dintre acestea sunt insa inselatoare si te pot imbolnavi.

Mai ales persoanele care vor sa slabeasca foarte repede pot lua decizii gresite in ceea ce priveste alimentatia. Nu e nevoie sa recurgi la dieta pentru a slabi, daca ai grija sa incluzi cateva alimente care vor ajuta in procesul pierderii in greutate.

Iata care sunt acestea, potrivit Beauty and Style:

- Pepenele este unul dintre cele mai bune alimente de acest gen, reducand celulita si hidratand bine organismul, caci are un continut mare de apa. Mareste si viteza metabolismului si imbunatateste multe alte functii ale corpului.

- Ouale reprezinta o alta alegere foarte buna. Multi se tem de galbenus, crezand ca are mult colesterol, dar asta este o problema minora pe langa beneficiile pe care le ofera. Ouale au multe proteine si iti vor mentine senzatia de satietate mai mult timp, alimentandu-ti muschii. Daca tocmai vii de la sala sau vrei sa ai un mic dejun hranitor, alege cu incredere acest aliment.

- Lintea este foarte buna pentru reglarea insulinei, ceea ce inseamna ca previne stocarea grasimilor in organism. Sunt mai multe varietati, asa ca poti incepe sa experimentezi.

- Pentru o gustare usoara, marul va reprezenta intotdeauna cea mai buna alegere. Studiile arata ca cei care consuma acest fruct au parte de mai putine calorii pe zi decat ceilalti, desi mananca aceeasi cantitate de hrana. Asta se intampla datorita substantelor benefice pe care le are marul, relativ sarac in calorii. Alte fructe extrem de sanatoase sunt afinele.

- Daca vrei sa ai o alternativa pentru proteine, fara grasimi mononesaturate, fasolea neagra este cea mai indicata.

- Fibrele sunt esentiale intr-o dieta, asa ca dimineata poti opta pentru cereale integrale sau un terci de ovaz.

- Toata lumea se teme de grasimi, dar avocado reprezinta o hrana exceptionala, cu grasimi sanatoase care fac numai bine corpului.

- Daca vrei proteine si nu-ti place fasolea, incearca somonul.

- Aproape toata lumea iubeste orezul, asa ca il poti consuma, atat timp cat il alegi pe cel brun in detrimentul celui alb.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#alimente nu ingrasa, #alimente slabit, #alimente pierdere greutate, #alimente bune slabit, #alimente calorii putine , #metode slabire