Ce lucruri trebuie sa luati in considerare cand cumparati un tarc pentru copii

Advertorial
Vineri, 17 Iunie 2016, ora 11:02
7703 citiri
Ce lucruri trebuie sa luati in considerare cand cumparati un tarc pentru copii

Un tarc pentru copii reprezinta locul ideal pentru cei mici de a se juca in voie, in siguranta si in confort.

In ultimii ani, tot mai multi parinti au preferat sa cumpere un tarc pentru copii, realizand faptul ca o astfel de achizitie ii confera celui mic un spatiu suficient de mare, dar si de sigur, pentru a descoperi culorile, sunetele, chipul lui mami si al lui tati si a se misca in voie pe timp de zi, inconjurat de tot felul de jucarii interesante si potrivite varstei lui.

Totusi, parintii trebuie sa stie cateva lucruri elementare despre un tarc pentru copii inainte de a porni la cumparaturi. Iata cateva dintre ele:

  • Un tarc pentru copii si materialul din care este realizat acesta

Un tarc pentru copii poate fi realizat din plasa, plastic sau lemn. De remarcat faptul ca un tarc pentru copii din plasa este mult mai usor ca greutate, dar nu ofera cele mai bune conditii de siguranta data fiind permisivitatea materialului.

De cealalta parte, un tarc pentru copii din lemn sau din plastic ofera un spatiu de joaca sigur, iar specialistii recomanda alegerea unuia dintre cele doua pentru evitarea eventualelor accidente.

  • Un tarc pentru copii si greutatea suportata de acesta

Parintii trebuie sa stie ca un tarc pentru copii are o limita de greutate pana la care poate fi utilizat, dupa care devine un obiect inutil pentru cel mic. Un tarc pentru copii poate fi utilizat de la nasterea lui bebe si pana cand acesta implineste varsta de doi ani. Greutatea maxima suportata de un tarc pentru copii este de 15-20 de kilograme.

Atentie, un tarc pentru copii folosit peste aceasta limita il expune la accidente majore pe cel mic!

Ideal este ca un tarc pentru copii sa incorporeze o baza moale, cu o perna sau o saltea confortabila, asemenea unui patut. Bebe creste si trebuie sa se dezvolte sanatos, mai ales in ceea ce priveste coloana vertebrala a acestuia.

  • Un tarc pentru copii si marimea acestuia

Trebuie sa luati in considerare faptul ca un tarc pentru copii ocupa un spatiu destul de mare, iar in primele luni de viata ar trebui sa stea langa patutul parintilor, pentru ca cel mic sa poata fi supravegheat.

In timp, grijile vor disparea. Trebuie, asadar, sa va ganditi bine unde plasati un tarc pentru copii, pentru ca el se va comporta asemenea unui patut pentru bebe si, asadar, va ocupa un spatiu destul de maricel.

Daca suntenti in cautarea unui tarc pentru copii la preturi accesibile, care indeplineste conditiile de siguranta si confort pe care le-am enumerat mai sus, Noriel poate fi locul din care sa il cumparati.

Nu trebuie decat sa descoperiti ofertele si sa va bucurati de momentele alaturi de bebe, care se va juca incontinuu intr-un tarc pentru copii.

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#tarc copii, #tarc bebelus , #bebelusi