Articole necesare pentru plimbarile in aer liber ale bebelusului

Advertorial
Joi, 16 Februarie 2017, ora 11:49
5721 citiri
Articole necesare pentru plimbarile in aer liber ale bebelusului

(P) Este nevoie de un buget destul de marisor atunci cand aflam ca familia se mareste cu un nou membru, care va avea in prima faza nevoie de foarte multe lucruri folositoare.

De la suzete, biberoane, sterilizatoare, patut, hainute, carusel si leagan, o lista intreaga poate fi alcatuita cand vine vorba de necesarul unui bebelusi.

Uneori, din lipsa de experienta sau din dorinta de a nu lipsi nimic copilului, parintii cumpara si accesorii de care cel mic nu pare incantat sau nu are timp sa le foloseasca. Aceasta este o greseala comuna a celor ce devin pentru prima oara parinti.

Si chiar daca multe sunt cumparate fara rost, in privinta carucioarelor, lucrurile nu stau deloc asa. Un carucior chiar este o achizitie importanta si un mod mai usor de a scoate bebelusul la plimbare.

Exista pe piata numeroase modele de carucioare copii, care mai de care functional si usor de utilizat pentru ca parintii sa poata alege dintr-o gama variata de carucioare simple, carucioare 2 in 1 sau carucioare 3 in 1.

Acestea din urma contin un scaun sport, un scaun "scoica" pentru masina si un landou, folositor in special in primele 6-7 luni de viata ale copilului.

Dupa ce acesta creste si depaseste varsta de un an, iar plimbarile pot fi facute cu masina mai des, este nevoie sa ne orientam catre tipurile de scaune auto copii, proiectate pentru a oferi siguranta si confort pe toata durata calatoriei.

Acestea sunt prevazute cu sisteme de prindere avansate, centuri de siguranta montate in puncte cheie si au forma care respecta anatomia coloanei copilului.

Asadar, revizuiti lista de cumparaturi si incercati sa achizitionati doar acele articole utile cu adevarat unui copil in primii ani de viata.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Carucioare copii, #scaun auto copil , #bebelusi