Cum a rezolvat un român problema PET-urilor și returul acestora. "E cea mai hilară țeapă în România"

26 Aprilie 2024 - Cum a rezolvat un român problema PET-urilor și returul acestora. "E cea mai hilară țeapă în România"

Unii români sunt nemulțumiți că trebuie să strângă PET-urile și să le ducă în diferite puncte de colectare pentru a primi banii pe garanție.

Alternative

Suplimentele care sunt "o pierdere de timp și de bani". Cu ce le poți înlocui

16 Aprilie 2024 - Suplimentele care sunt "o pierdere de timp și de bani". Cu ce le poți înlocui

Amestecarea pulberilor sau ingerarea pastilelor înainte de antrenament ar putea fi inutilă, spune un expert în nutriție.

Alternativele ieftine care au apărut după ce prețurile la cazări au crescut foarte mult. "Nu sunt așa, la liber, pe platformele de rezervări, nici măcar pe Google"

13 Aprilie 2024 - Alternativele ieftine care au apărut după ce prețurile la cazări au crescut foarte mult. "Nu sunt așa, la liber, pe platformele de rezervări, nici măcar pe Google"

Se apropie sezonul vacanțelor și românii se pregătesc să facă rezervări. Prețurile prea mari îi sperie și mulți speră să găsească variante mai ieftine.

Tinerii singuri nu își mai caută iubirea pe internet. Ce fac în schimb: "Imită ideea că v-ați cunoscut printr-un prieten"

18 Februarie 2024 - Tinerii singuri nu își mai caută iubirea pe internet. Ce fac în schimb: "Imită ideea că v-ați cunoscut printr-un prieten"

Site-urile de dating sunt o soluție la îndemână pentru cei care doresc să își găsească un partener. Sunt foarte populare în special în rândul celor din generația X, dar studiile arată

Alternativa exotică propusă de un român la vacanțele în Dubai sau Insulele Canare: "N-ai timp să intri în depresie, să ai atacuri de panică"

03 August 2023 - Alternativa exotică propusă de un român la vacanțele în Dubai sau Insulele Canare: "N-ai timp să intri în depresie, să ai atacuri de panică"

În timp ce românii se laudă cu fotografii făcute în zonele exotice în care se află în vacanțe în această perioadă, postându-le pe Facebook, un român a relatat cu umor cum a decurs o

Cum arată casa de 120 de metri pătrați construită din containere. Prețul la care a ajuns: "Nu mai depinzi de meșteri"

29 Iulie 2023 - Cum arată casa de 120 de metri pătrați construită din containere. Prețul la care a ajuns: "Nu mai depinzi de meșteri"

Casele construite din containere maritime reprezintă o tendință modernă în arhitectură, datorită versatilității și sustenabilității lor. Sunt create prin combinarea și modificarea

Zona de vis frecventată de românii care s-au săturat de aglomerația de pe Valea Prahovei: "Mâncarea este delicioasă și gazdele super primitoare"

20 Octombrie 2022 - Zona de vis frecventată de românii care s-au săturat de aglomerația de pe Valea Prahovei: "Mâncarea este delicioasă și gazdele super primitoare"

Odată încheiat sezonul estival, românii aleg să își petreacă weekendurile sau vacanțele copiilor la munte, iar printre cele mai populare destinații sunt cele de pe Valea Prahovei.

YouTube e imens, dar exista alternative, daca vrei altceva

08 Octombrie 2017 - YouTube e imens, dar exista alternative, daca vrei altceva

Chiar daca, pana nu demult, asociam ideea de video online cu YouTube, lucrurile incep sa se schimbe. Acum, exista o serie de alternative la YouTube care isi fac treaba la fel de bine (sau nu), scriu

Top 3 știri din presa centrală

Panica se propagă în Rusia din cauza măsurilor SUA. China îl blochează pe Putin, nu se sacrifică
Odată cu invazia Moscovei din Ucraina, regimul de la Kremlin a pierdut aproape în totalitate piața europeană, dar a fost eliminat și din...

Regimul lui Putin, ca și sistemul sovietic, este în permanență pe punctul de a se prăbuși - analiză Foreign Affairs
În aparență, conform multor semne externe, puterea lui Vladimir Putin este mai puternică ca niciodată. Țara și-a revenit după primele sale...

Rușii au arestat un jurnalist care realizase videoclipuri pentru echipa lui Navalnîi
Un jurnalist rus care colaborează cu mai multe instituţii de presă a fost plasat în arest preventiv pentru "extremism" pentru că a participat...
  1. Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
  2. Cum a rezolvat un român problema PET-urilor și returul acestora. "E cea mai hilară țeapă în România"
  3. O țară, cea mai mare creștere a înarmărilor din lume: Depășește SUA, Rusia, China, Marea Britanie și Germania
  4. Lovitură în Dosarul 2 Mai. Judecătoarea care a produs indignare după ce a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți este la proces nu va fi suspendată
  5. Imagini ale vehiculelor blindate Bradley care așteaptă la granița Ucrainei. Ajutorul SUA, în semnătura lui Joe Biden VIDEO
  6. Speciali până la moarte, conform legii. Ce se întâmplă de fapt cu pensiile speciale
  7. Lovitură pentru proprietarii de imobile, pregătită după alegeri: ”Cine are bani de făcut investiții costisitoare plătește mai puțin”
  8. Cine sunt primarii care fac investiții majore în transportul public
  9. Viorel Băltărețu, antreprenorul din Parlament, îl concurează pe Emil Boc la Cluj
  10. 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz