Alimentele si suplimentele BIO - necesare pentru un stil de viata sanatos

Advertorial
Marti, 02 Mai 2017, ora 17:26
29090 citiri
Alimentele si suplimentele BIO - necesare pentru un stil de viata sanatos

(P) Popularitatea pe care au ajuns sa o cunoasca in societatea curenta alimentele, produsele si suplimentele nutritive bio este inegalabila.

Numarul celor care consuma astfel de produse este unul in continua crestere, asta datorita nenumaratelor beneficii pe care le au asupra organismului.

Din nefericire, majoritatea alimentelor din comert sunt produse procesate, ce contin cantitati uriase de substante cu efecte negative pentru organism. Mai mult decat atat, acestea pot constitui o amenintare adevarata asupra longevitatii.

Produsele organice reprezinta o alternativa de salvare pentru cei care doresc sa adopte un stil sanatos de viata si sa aiba o dieta echilibrata. Suplimentele si produsele bio oferite de magazinul online bioera.ro sunt ideale pentru aceasta categorie de persoane.

BioEra este compania care iese in intampinarea celor interesati cu o varietate de astfel de alimente bio, atat de necesare pentru a asigura organismului cantitatile de substante benefice.

Era BIO - rolul alimentelor bio in dobandirea unui stil sanatos de viata

Toate produsele bio au devenit populare in societatea curenta datorita beneficiilor ce le au pentru sanatate. Numite si naturale sau organice, acestea cuprind atat culturile care au crescut si s-au dezvoltat fara "ajutorul" unor fertilizatori ce contin ingrediente sintetice sau pesticide conventionale, dar fac referire si la produsele animale care provin de la ferme in care nu se folosesc hormoni de crestere ori antibiotice.

BioEra promoveaza doar produse bio, obtinute pe cale naturala, prin cresterea sanatoasa si lipsita de orice tip de substanta ajutatoare. Chiar daca pesticidele contribuie la indepartarea daunatorilor si ofera o recolta mai bogata, este bine stiut faptul ca in acelasi timp compromit si sanatatea celor ce le consuma.

Suplimentele si alimentele oferite de bioera.ro provin din surse sigure, in care plantele, legumele si fructele au fost cultivate in conditii ecologice, iar pentru cresterea lor s-au folosit doar fertilizatori naturali.

Care sunt beneficiile pe care le au produsele bio asupra organismului?

Faptul ca efectele pe care produsele bio le au asupra organismului sunt numeroase nu reprezinta o noutate pentru nimeni. De fapt, cei care le si folosesc s-au convins pe deplin de acest lucru.

Care sunt deci beneficiile de care au parte cei care consuma alimente bio?

  • Reducerea riscului de imbolnavire

Cei care consuma aceasta categorie de produse contribuie la prevenirea bolilor si isi asigura un stil potrivit de viata. Spre exemplu, alimentele organice oferite de BioEra ajuta intr-o mare masura la prevenirea unor boli grave precum cele cardiace, cancerul si accidentul vascular cerebral.

Conform cercetatorilor, legumele si fructele bio au un procent de peste 40% mai mare de antioxidanti in comparatie cu produsele obisnuite de pe piata. Asta inseamna ca reusesc sa ofere un grad mai ridicat de protectie celulelor, eradicand actiunea nociva pe care o au radicalii liberi. Cantitatea de acid salicilic, continuta de cea mai mare parte a produselor mentionate, este ideala pentru diminuarea riscului de aparitie a aterosclerozei.

  • Calitatile nutrivite, dar si cele gustative

Produsele BioEra se disting prin gustul excelent pe care il au si prin valoarea nutritionala, care este mult mai ridicata fata de produsele obisnuite din comert. Daca in pastrarea indelungata a celorlalte produse se folosesc aditivi alimentari, cele bio nu contin astfel de substante, ceea ce le ajuta sa isi pastreze aroma naturala si gustul placut.

In urma unor studii s-a dovedit faptul ca cei care consuma fructe si legume bio beneficiaza de un procent de 50% mai mare de minerale, vitamine si antioxidanti.

  • Greutatea corporala ideala

Produsele bio sunt recomandate mai ales celor care doresc sa isi regleze greutatea corporala. Toate alimentele organice sunt ideale in acest scop pentru ca ajuta la eliminarea eficienta a kilogramelor nedorite. Acest lucru este posibil pentru ca nu contin nici un fel de substante chimice sau conservanti, precum cele conventionale, care favorizeaza retentia apei, ingrasarea si alte efecte nedorite.

Fara indoiala, produsele bio care nu contin substantele anterior mentionate, sau gluten, reusesc sa imbunatateasca digestia, precum si starea generala de sanatate a a intregului organism. In acelasi timp, acestea reduc riscul de aparitie sau inrautatirea a afectiunilor cardiace si a diabetului.

Produsele BioEra sunt ideale pentru cei care doresc sa adopte un stil sanatos de viata. Cei interesati pot accesa pagina bioera.ro pentru a descoperi o varitate de produse bio, la cele mai bune preturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#alimente bio, #magazin produse bio , #alimente