Alege dezinfectanti pentru maini 5K cu eficienta demonstrata de pe Dezinfectanti.ro!

Advertorial
Luni, 04 Ianuarie 2021, ora 11:41
6090 citiri
Alege dezinfectanti pentru maini 5K cu eficienta demonstrata de pe Dezinfectanti.ro!

A trecut aproape un an de cand pandemia de coronavirus si-a pus amprenta asupra vietilor noastre. Chiar daca mijloacele de protectie nu s-au schimbat, unele persoane inca nu inteleg importanta folosirii unor dezinfectanti pentru maini ori de cate ori situatia cere acest lucru.

Mai mult, se pare ca virusul nu va pleca foarte curand dintre noi si chiar si cei deja afectati si imunizati trebuie sa urmeze protocolul corect pentru a nu contribui la raspandirea COVID-19.

In acest context, Dezinfectanti.ro, producator si comerciant autohton de dezinfectanti pentru maini si suprafete, ne vine in ajutor cu produsele necesare pentru a impiedica orice risc de contaminare biologica.

Asadar, din catalogul de dezinfectanti pentru maini 5K, putem alege produse atat pentru uzul intensiv, cat si pentru cel personal. Toate aceste produse poarta avizul autoritatilor competente, avand confirmata eficienta virucida, bactericida si fungicida de catre laboratoare de specialitate.

De asemenea, dezinfectantii 5K contin atat substante emoliente, care protejeaza pielea mainilor de actiunea deshidratanta a alcoolului, cat si un parfum placut de portocale. Efectul obtinut este de protectie rapida impotriva raspandirii agentilor patogeni, mainile ramanand igienizate si nelipicioase.

Poti folosi produse de dezinfectare pentru maini in orice mediu. De altfel, este recomandat sa ai la tine un recipient cu dezinfectant, ori de cate ori mergi la cumparaturi, la serviciu sau folosesti masina personala.

In aceasta idee, Dezinfectanti.ro a dezvoltat mai multe tipuri de produse dedicate protectiei tale si a celor dragi. Astfel, poti opta pentru dezinfectanti pentru maini in recipient de tip "bag in box", cu un continut de 3l si robinet incorporat, ideal pentru institutii, clinici, spitale, scoli, dar si pentru uz casnic.

Alternativ, poti alege un dezinfectant cu pulverizator de tip "fine mist", ideal pentru a-l tine in masina, la birou sau in alte medii cu tranzit ridicat. Pentru uzul personal, exista si versiuni mai mici, "pocket-sized", care pot fi purtate cu usurinta in buzunar sau poseta si care, in ciuda dimensiunilor reduse, beneficiaza de aceleasi proprietati de eliminare eficienta si rapida a agentilor patogeni de pe tegumente.

Produsele din categoria de dezinfectanti pentru maini 5K au actiune rapida, in doar 30 de secunde, eliminand cu succes virusuri, bacterii sau fungi. Sunt ideale pentru dezinfectia igienica sau chirurgicala a mainilor si tegumentelor prin frecare, avand eficacitatea antimicrobiana demonstrata atat in conditii de curatenie, cat si de murdarie (maini murdare).

Acest fapt diferentiaza dezinfectantii 5K de majoritatea produselor existente pe piata, in special cele pentru publicul larg, care au testat eficacitatea antimicrobiana doar in conditii de curatenie (pe maini curate).

Iata un scenariu posibil: te deplasezi catre piata sau magazin cu masina personala, pentru a face cumparaturile saptamanale. Dupa ce parchezi, esti gata sa iti aranjezi masca de protectie pentru a intra in magazin.

Inainte de a face acest lucru, insa, este recomandat sa iti dezinfectezi mainile, manipularea mastii presupunand conditii de maxima igiena. De asemenea, nu uita sa faci acest lucru si dupa terminarea cumparaturilor si asezarea acestora in portbagaj, lasand produsul sa actioneze atat cat este necesar.

Protejeaza-te in mod constient, atat pe tine, cat si pe cei dragi, folosind dezinfectanti 5K de la Dezinfectanti.ro! Intra pe site, descopera oferta de produse si comanda online!

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#dezinfectanti pentru maini, #dezinfectant, #dezinfectare maini , #viata sanatoasa