Ajuta-ti creierul sa te ajute!

Advertorial
Marti, 20 Iunie 2017, ora 11:51
39766 citiri
Ajuta-ti creierul sa te ajute!

De cate ori ai simtit ca nu te mai poti concentra si ca ti-e greu sa memorezi anumite informatii? De cate ori ti s-a intamplat sa pici un examen din cauza unui blocaj?

Sunt situatii prin care trecem cu totii, mai ales in perioada examenelor sau a unor intalniri importante, atunci cand suntem victimele stresului si ale emotiilor puternice.

Persoanele suprasolicitate intelectual, care sunt nevoite sa acumuleze si sa proceseze o cantitate mare de informatii in timp scurt, pot manifesta tulburari produse de stresul informational. De regula acestea se manifesta prin anxietate, oboseala, depresie, tulburari de somn sau iritabilitate.

In acest caz, pentru a face fata suprasolicitarii intelectuale creierul poate fi ajutat cu suplimente alimentare care sa stimuleze functionarea conexiunilor interneuronale. Remediile naturale pot sustine sanatatea creierului, limpezind mintea, sporind atentia si imbunatatind memoria si concentrarea.

Suplimentul alimentar MEMORY MAX de la Cosmo Pharm este aliatul tuturor celor care vor sa aiba o minte agera, sa accelereze procesul de invatare si sa aiba o capacitate de concentrare crescuta.

Este ideal a fi administrat in situatii de efort intelectual intens, in cazul in care te confrunti cu probleme de memorie, de atentie si concentrare sau de oboseala cronica, anxietate ori depresie.

Memory Max este combinatia ideala de substante active: EPAX® Ulei de peste concentrat, Fosfatidil serina, Fosfatidil colina, L-Carnozina si Vitaminele B2, B6, B12, B1.

Impreuna, aceste substante ajuta la accelerarea procesului de invatare, maresc eficienta mentala si stimuleaza functionarea conexiunilor interneuronale.

Fosfatidil colina si Fosfatidil serina din compozitia suplimentului alimentar Memory Max sunt fosfolipide (grasimi "inteligente"), componente esentiale ale membranelor celulare, ce sustin sanatatea sistemului nervos.

Fosfatidil serina are efecte pozitive asupra dispozitiei, revigorand functiile mentale. Datorita actiunii benefice, substanta figureaza in tratamentul afectiunilor asociate declinului cognitiv, in special Alzheimer si Parkinson. Studiile au confirmat faptul ca pacientii cu Alzheimer au raspuns pozitiv in urma tratamentului cu fosfatidil serina si au avut o dispozitie mult imbunatatita. Desi organismul uman este capabil sa produca fosfolipide, se recomanda administrarea unei cantitati suplimentare prin dieta zilnica.

Uleiul de peste, bogat in acizi grasi Omega3, imbunatateste memoria si functiile cognitive, determinand cresterea nivelului serotoninei - important neurotransmitator din creier si hormonul starii de bine. Acizii grasi esentiali au efect de revigorare a creierului cu tendinta de imbatranire, mentinandu-l activ si asigurand rapiditatea si precizia gandirii. De asemenea, uleiul de peste stimuleaza activitatea sistemului nervos, refacerea si protectia membranelor celulare la nivelul creierului.

L-Carnozina incetineste procesul de imbatranire a creierului, accelereaza functiile cerebrale si previne acumularea neurotoxinelor.

Se recomanda administrarea zilnica a unei capsule de Memory Max in cazul persoanelor suprasolicitate informational (in special din mediul scolar/academic, medici, farmacisti, juristi) sau celor care isi doresc sa-si imbunatateasca performantele intelectuale, viteza de receptionare si procesare a informatiei.

Suplimentul alimentar Memory Max ne poate ajuta sa ne mentinem memoria in forma si sa facem fata cu succes tuturor examenelor vietii sau situatiilor solicitante ce apar in viata noastra. Desigur, suplimentele alimentare nu inlocuiesc un stil de viata sanatos si o dieta adecvata.

Cosmo Pharm te asteapta cu sanatate din natura®!

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#supliment alimentar memorie , #remedii naturale