7 pasi simpli pe care sa-i urmezi atunci cand achizitionezi un scaun de masa pentru bebe

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 13:28
2397 citiri
7 pasi simpli pe care sa-i urmezi atunci cand achizitionezi un scaun de masa pentru bebe

Bebe vrea sa fie mare. Ca o sa regrete mai tarziu, asta nu mai conteaza. Am fost toti mici, ne-am dorit sa facem ceea ce mami si tati fac, fara sa realizam cat de greu este. Dar cand abia faceam cunostinta cu lumea din jur, lucrurile erau simple.

Mami si tati erau mari, voiam si noi sa fim mari. Mami si tati mancau la masa "adultilor", in timp ce noi nu. Dar odata cu diversificarea alimentatiei, vine randul lui bebe sa stea la masa "adultilor", intr-un scaun special: el se va distra de minune cu mancare intr-un scaun de masa pentru bebe.

Realizat special pentru el, colorat si interesant, scaunul de masa pentru bebe este accesibil ca pret si este important de achizitionat.

Totusi, ca orice lucru pe care il cumparati pentru bebelus, trebuie sa luati in considerare cateva lucruri importante inainte sa-l achizitionati pur si simplu:

1. Siguranta unui scaun de masa pentru bebe - inainte de toate, trebuie sa te asiguri ca cel mic nu o sa cada din scaunul de masa pe care l-ai cumparat, ca nu se va lovi sau ca el nu se va rupe sub greutatea lui bebe.

Un scaun de masa pentru bebe bun trebuie sa fie prevazut cu centuri de siguranta si cu aparatoare intre picioare, pentru a evita alunecarea lui bebe.

2. Existenta rotilor - ele iti vor oferi posibilitatea sa pozitionezi scaunul acolo unde vrei, dar si sa il muti. E dificil sa il ridici de fiecare data.

3. Stabilitatea unui scaun de masa pentru bebe - alegeti un model care are posibilitatea de blocare a rotilor.

Bebelusii sunt energici, isi dezvolta musculatura si vor "exersa" chiar si in bucatarie puterile proaspat capatate.

4. Reglarea scaunului de masa pentru bebe - reglarea pe inaltime iti va permite sa folosesti scaunul de masa o perioada mai lunga de timp, in timp ce reglarea spatarului il va ajuta pe cel mic sa isi odihneasca spatele. Ambele sunt necesare si sunt conditii importante in ceea ce priveste achizitionarea unui scaun de masa pentru bebe.

5. Materialul - credeti-ne, e nevoie ca materialul sa fie detasabil, pentru spalare. Pentru ca el se va murdari foarte mult. Bebelusii au capacitatea excelenta de a se juca cu mancarea si deci de a murdari tot: de la propria persoana, la mamica, la tatic, la masa, dar mai ales la materialul scaunului de masa pentru bebe.

6. Tava - oh, tava! Cu cat mai spatioasa, cu atat mai bine. Va fi locul de joaca al lui bebe cu mancarea, oricat parintii vor dori sa nu se intample asta. Cel mai important e ca tava sa aiba margini ridicate, care sa impiedice astfel caderea mancarii.

7. Pliabilitatea scaunului de masa pentru bebe - un scaun de masa pentru bebe poate fi usor depozitat si scos la ora mesei, pentru a nu ocupa un spatiu mare in bucataria poate si asa aglomerata. Tocmai de aceea trebuie cautata aceasta caracteristica.

7 pasi simpli, 7 reguli simple. Toate indeplinite la Noriel, acolo unde siguranta, confortul si dorintele parintilor se imbina perfect cu nevoia lui bebe de a fi mare. Descoperiti ofertele si lasati-l pe el sa descopere ca era mai bine atunci cand nu manca la masa "adultilor". Am avut toti revelatia ca a fi copil e intotdeauna de preferat decat a fi adult.

George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la şefia administraţiei judeţene, susţinut de Forţa Dreptei Timiş, care face...
#scaun masa bebe, #scaun masa bebelus , #bebelusi