Oamenii ar putea fi extratereștri: Descoperirea provenită din altă lume VIDEO

Marti, 03 Mai 2022, ora 05:47
11129 citiri
Oamenii ar putea fi extratereștri: Descoperirea provenită din altă lume VIDEO
Viața de pe Pământ ar putea procveni din altă lume extraterestră FOTO: LT

O echipă de oameni de știință condusă de dr. Yasuhiro Oba de la Universitatea Kokkaido din Japonia, a anunțat o descoperire extraordinară privind apariția vieții de pe Pământ, aceasta fiind legată de alte lumi extraterestre. Astfel, s-a constatat pentru prima dată elemente chimice ale ADN-ului uman în componența unor meteoriți căzuți pe Pământ, veniți din spațiu de la miliarde de kilometri distanță.

Astfel experții susțin că viața de pe planeta noastră ar putea proveni de undeva din univers, dintr-o lume extraterestră, potrivit Latin Times.

Existența primelor forme de viață de pe Pământ reprezintă un mister nedezlegat de către oamenii de știință. Dar acum noua descoperire sugerează că aceste componente elementare ale vieții de pe Terra ar fi ajuns prin intermediul meteoriților.

Dr. Yasuhiro Oba de la Universitatea Hokkaido din Japonia, care a condus o echipă de experți, a studiat meteoriții denumiți Murchison, Murray și Tagish Lake, care sunt bogați în carbon.

În 1933, meteoritul Lake Murray a căzut și a fost găsit la o fermă din Oklahoma. În 1969, meteoritul Murchison a ajuns în apropierea malului râului Murchison din Australia. Iar meteoritul Tagish Lake a lovit solul pe un lac înghețat din nord-vestul Columbiei britanice din Canada, în 2000.

Noul avion revoluționar american: Aeronava supersonică ce va schimba lumea VIDEO

Pentru prima dată cercetătorii au descoperit în acești meteoriți ”componente” chimice ale acidului dezoxiribonucleic (ADN) uman, care au lovit Pământul cu miliarde de ani în urmă.

Descoperirea care a fost publicată în revista Nature Communications, înseamnă că sămânța vieții de pe Pământ a provenit din altă parte a universului. Oba și colegii săi au spus că au descoperit o gamă diversă de ”materiale organice, inclusiv nucleobaze”, care sunt ”componentele de bază ale vieții ” oamenilor.

Noi dezvăluiri în presa elvețiană despre viața ascunsă a liderului de la Kremlin VIDEO

El a explicat că aceste materiale ar fi putut fi livrate planetei noastre de ”asteorizi, meteoriți, comete și particule de praf interstelar, în urmă cu miliarde de ani în urmă”. Acest lucru s-a întâmplat atunci când Pământul era ”bombardat de resturi din spațiul cosmic”.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#viata pamant, #lume extraterestra asemanatoare Pamant, #aparitia vietii, #ADN, #alte lumi univers observabil , #descoperire
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
De Hokkaido am mai auzit dar de Kokkaido, niciodata :)))