Lupta cu vergeturile poate fi câștigată. Cum apar și ce poți face în privința lor

Advertorial
Marti, 03 Mai 2022, ora 12:38
12983 citiri
Lupta cu vergeturile poate fi câștigată. Cum apar și ce poți face în privința lor
Vergeturile pot fi estompate cu produsele potrivite

Vergeturile pot apărea din atâtea motive încât este aproape imposibil să nu te lovești de această problemă la un moment dat pe parcursul vieții. De multe ori tindem să credem că nu mai este nimic de făcut și că sunt niște semne pe care le vom avea întotdeauna, dar lucrurile nu stau chiar așa.

În primul rând, ca în mai toate cazurile, scenariul ideal este cel al prevenției. Cu alte cuvinte, dacă aveți în plan să slăbiți, să rămâneți însărcinată, sau dacă aveți diferite afecțiuni ale glandei tiroide, ar trebui să preveniți vergeturile folosind din timp un produs destinat acestora.

Totuși, timpul nu este pierdut nici dacă vergeturile au apărut deja și sunteți pus în fața faptului împlinit. În continuare există produse care le pot diminua cel puțin.

Ce sunt vergeturile?

Vergeturile sunt declanșate de ruperea țesutului conjunctiv, prin forțarea elasticității pielii într-un timp foarte scurt.

Când apar vergeturile?

Vergeturile pot apărea când pielea nu este bine întreținută sau este suprasolicitată: creșterea sau pierderea bruscă în greutate, cure de slăbire, sarcină, pubertate, afecțiuni ale glandei tiroide.

Cum combatem vergeturile?

Există numeroase produse concepute special pentru estomparea vergeturilor, cu ingrediente active ce funcționează în acest sens.

Puteți opta pentru un ulei antivergeturi care să ajute la menținerea elasticității și fermității pielii, care să diminueze vergeturile existente și să prevină apariția celor noi. Un astfel de produs hidratează pielea în profunzime, o lasă mai moale și mai catifelată și poate fi aplicat pe burtă, sâni, fund și picioare.

Ingredientele care funcționează sunt cele precum uleiul de bacuri, uleiul din semințe de bumbac și extractul de lime.

Uleiul de bacuri stimulează producția de colagen la nivel celular, conferă pielii elasticitate și fermitate și este hidratant. Uleiul din semințe de bumbac regenerează, calmează, netezește și hrănește pielea în profunzime deoarece are un conținut de acizi grași Omega 6 de circa 50%. În plus, extractul de lime ajută la eliminarea celulelor moarte.

Vergeturile apar adesea în zona feselor, iar pentru această problemă puteți alege un produs care o țintește direct. Astfel, o cremă lifting pentru fese tonifiază și definește zona fesierilor și se aplică prin masaj seara.

Un produs bun are adesea în compoziție extracte din planta Anemarrhena Asphodeloides deoarece conține steroli ce îmbunătățesc aspectul pielii și conferă volum. De asemenea, extractul de Phaseolus Lunatus încetinește procesul inflamator declanșat de degradarea la nivelul țesuturilor. În timpul procesului de formare al vergeturilor, enzime proteolitice precum tripsina, chimotripsina și elastaza se pierd. Activele din această formulă stimulează sinteza de colagen și fibronectina, estompând aspectul vergeturilor și conferind un aspect catifelat și tonifiat pielii.

Alte ingrediente eficiente sunt squalane, acidul hialuronic, uleiul de cocos și vitamina E.

O altă variantă ar fi o cremă antivergeturi, care poate fi folosită atât în timpul ședințelor de masaj, în caz că faceți, cât și acasă, după duș. Există și în acest caz mai multe ingrediente care stimulează sinteza de colagen și fibronectină, estompând aspectul vergeturilor și conferind un aspect catifelat și tonifiat pielii.

Vă puteți orienta spre un condus care să conțină acid hialuronic, vitamina E, vitamina C, ulei de măsline, ulei de Tamanu, ulei esențial de portocală dulce sau de tuberoze.

Fiecare experiență privind rutina de îngrijire a pielii este unică.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vergeturi femei, #crema, #ulei, #piele , #vergeturi