Sofia Vergara divorțează

Marti, 18 Iulie 2023, ora 12:31
4156 citiri
Sofia Vergara divorțează
Foto: Instagram/Sofia Vergara

Frumoasa și celebra actriță de origine columbiană, Sofia Vergara, se desparte de soț, americanul de origine italiană Joe Manganiello, după o căsnicie de 7 ani, anunță Entertainment Tonight (ET).

“Am luat dificila decizie de a divorța“, se arată într-un mesaj comun al celor doi. „Suntem două persoane care țin una la cealaltă și vă rugăm să ne respectați dreptul la viața intimă în acest moment în care trecem spre o nouă fază a vieții personale”, se mai arată în comunicat.

O persoană apropiată cuplului Vergara-Manganiello a declarat ET că „Sofia și Joe s-au distanțat unul de celălalt de o vreme și acum fiecare își caută o cale separată în viață“.

“Sunt concentrați fiecare pe cariera lui. Sofia este concentrată pe dezvoltarea noului ei brand de frumusețe, în care este extrem de implicată. La sfârșitul lui iunie a găzduit un eveniment care a marcat lansarea mărcii, în locuința ei din Los Angeles, eveniment la care Joe nu a fost prezent“.

Zvonuri privind relația în degradare dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello au început să circule pe rețelele sociale încă de la începutul lui lunii iulie, când actorul italo-american a postat pe contul său de Instagram un „La mulți ani!” sec de ziua frumoasei sale soții. La care s-a adăugat și excursia pe care Sofia Vergara și-a oferit-o de ziua ei, în Italia, însă fără Joe. „Când viața îți oferă lămâi, vino în Italia să le storci”, a scris superba columbiancă cu acest prilej, fără să amintească în vreun fel de Manganiello.

Relația Sofiei Vergara, cunoscută pentru rolul ei din sitcomul de succes Modern Family, cu Joe Manganiello, care și-a câștigat celebritatea pentru rolul din seria cu vampiri True Blood, a început în 2014, la scurt timp după ce columbianca s-a despărțit de afaceristul Nick Loeb. Un an mai târziu, în 2015, cei doi s-au căsătorit.

Lecția de viață a unei românce care îi va pune pe mulți pe gânduri. "Vedeți dacă nu cumva aveți chiar tot ce vă trebuie"
Lecția de viață a unei românce care îi va pune pe mulți pe gânduri. "Vedeți dacă nu cumva aveți chiar tot ce vă trebuie"
Majoritatea oamenilor se află într-o alergătură continuă, din dorința de a avea mereu mai mult. Adesea ne comparăm cu cei din jur și avem o stare de insatisfacție legată de viață. Unii...
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
#vergara, #divort, #manganiello, #true blood , #stiri vedete