Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Wilmark, despre Columbia si ce are in comun cu cantaretii de playback de la noi Interviu

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 10:09
2737 citiri
Wilmark, despre Columbia si ce are in comun cu cantaretii de playback de la noi Interviu
Foto: Kanal D

Te-ai intrebat vreodata daca Wilmark, unul dintre cei trei jurati ai show-ului de talente "KIDSing" - a carui mare finala are loc duminica, la Kanal D -, are voce?

La aceasta intrebare, columbianul devenit roman cu acte in regula raspunde prompt ca vocea sa e "ca a majoritatii cantaretilor de playback din Romania".

Intr-un interviu acordat Ziare.com, vedeta ne-a spus si cum s-ar numi melodia vietii sale, un fel de autobiografie cantata, marturisindu-ne si ca e pregatit de o noua etapa in viata.

Wilmark, despre romance, un show fara "prostituate" si Calusarii Interviu

Wilmark ne-a spus si cu ce a venit maturizarea, in cazul sau, raspunsul fiind unul inedit.

Daca ar fi sa dai o nota show-ului "KIDSing", care ar fi si de ce?

Sunt foarte exigent si de aceea as acorda nota 9. "KIDSing" este un show complex, cu copii talentati si un juriu care a indrumat micile talente, a incercat sa le slefuiasca. "KIDSing" este spectaculos.

A existat vreun moment delicat de-a lungul emisiunii?

Pentru noi, artistii, sunt multe momente delicate, dar si importante. Noi ne-am distrat alaturi de micuti, dar i-am si ajutat in drumul lor spre succes.

Sotia si copiii tai au avut favoriti in concurs? Au incercat sa te faca sa le iei in seama parerea?

Da, au favoriti in concurs, dar n-as vrea sa influentez pe nimeni. Dar la cum imi cunosc eu familia, cu siguranta duminica aceasta vor vota toti cei 6 finalisti din concurs (rade). Vom astepta cu sufletul la gura marele castigator al primului sezon "KIDSing".

Copiii tai ar avea ce sa caute la un astfel de concurs?

Loukas are inclinatii catre sport, dar Joakin este cel care m-a mostenit; ii place dansul foarte mult.

Daca, prin absurd, unul dintre ei ar vrea sa participe, dar nu ar trece de preselectii, ce i-ai spune? Cum l-ai consola?

I-as spune ca inca nu este pregatit sa mearga mai departe si ca il vom astepta si anul viitor, cand se va pregati mai bine.

Ai avut ocazia sa petreci ceva vreme cu Antonia si Gabriel Cotabita. Antonia cu ce te-a surprins? E altfel decat o percepeai pana acum?

Antonia este un artist complet, are o voce extraordinara. Se daruieste total meseriei de artist.

Daca ar fi sa-l portretizezi succint pe Gabriel Cotabita, ce-ai spune despre el?

Gabriel Cotabita, colegul meu de la "KIDSing", este un personaj destul de complex si foarte interesant. Este de descoperit.

Ai voce?

Am o voce ca a majoritatii cantaretilor de playback din Romania.

Daca ai fi in postura sa faci un duo cu cineva de la noi, pe cine ai alege?

Ca sa trec de la anonimat la glorie, mi-as alege sa cant alaturi de Loredana Groza sau, de ce nu, Antonia.

Melodia vietii tale - un fel de autobiografie cantata - cum s-ar numi?

"La passion".

Dupa parerea ta, dansul ar avea ce sa caute in programa scolara? Cu ce crezi ca ar ajuta copiii?

Da, cu siguranta dansul este benefic copiilor, pentru ca reprezinta un cumul de factori pozitivi pentru dezvoltarea lor. Dansul te dezvolta pe plan emotional, motrice, matematic.

Ce n-a facut niciodata Wilmark pana acum si simte ca a venit momentul?

Cred ca sunt pregatit sa fiu un "speaker", tot despre domeniul in care m-am specializat: televiziune si dans. As vrea sa impartasesc ideile si experienta mea din domeniul in care activez.

Cum e Wilmark acum, fata de Wilmark care abia sosise in Romania? Ce-a invatat in acest timp?

Acelasi, doar ca am o sotie si doi copii. Cred ca am invatat sa spun "nu" si sa fiu mai atent la nevoile celor din jurul meu.

Ce sfat i-ai da, ca acomodarea sa-i fie mai simpla in Romania?

Cred ca un anturaj ok este secretul acomodarii intr-o alta tara decat cea natala.

Care sunt primele lucruri pe care le-ai spus copiilor tai despre Columbia?

Sunt foarte multe lucruri de spus atunci cand vine vorba de Columbia, dar primul lucru pe care l-am spus copiilor mei a fost acela ca, daca se vor duce acolo, vor petrece o vacanta eterna.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Wilmark voce, #Wilmark speaker, #Wilmark dans, #Wilmark Columbia, #Wilmark interviu, #Wilmark copii, #Wilmark KIDSing , #vedete romanesti