Vloggerul Andy Popescu a parcat pe loc rezervat persoanelor cu dizabilitati. Internautii i-au urat "insanatosire grabnica"

Joi, 13 Mai 2021, ora 09:30
3432 citiri
Vloggerul Andy Popescu a parcat pe loc rezervat persoanelor cu dizabilitati. Internautii i-au urat "insanatosire grabnica"
Masina lui Andy Popescu, parcata neregulamentar FOTO Facebook/ Ai parcat ca un bou

Una dintre masinile vloggerului Andy Popescu, cel care se recomanda pe internet ca fiind "investitor" si "antreprenor", a fost fotografiata parcata pe locul rezervat special persoanelor cu dizabilitati.

Masina are inscriptionat pe laterale contul de YouTube al vloggerului, cel pe care are peste 600.000 de abonati si milioane de vizualizari ale clipurilor sale. Fotografia care surprinde masina ocupand un loc destinat persoanelor cu dizabilitati a fost postata pe pagina de Facebook "Ai parcat ca un bou", acolo unde utilizatorii de internet obisnuiesc sa publice in general imagini in care au fost surprinse masini parcate in locuri nepermise.

Imediat ce imaginea a aparut in mediul online, internautii au si reactionat. Iata cateva dintre comentariile care insotesc fotografia:

"Are nevoie de insanatosire grabnica dar e incurabila boala sa!"

"Dizabilitatea nu e o boala, precum nici nesimtirea nu e dizabilitate. Nu are sanse de insanatosire."

"Cineva a pus semnul acolo dupa ce a parcat..."

"Crezi ca el nu e cocalar? Are un pic mai multa scoala si vrajeala frumoasa (de om cu facultate) dar cine stie "sa il citeasca" isi da seama imediat."

"Pai dupa muzica pe care o scoate trebuie sa se comporte ca atare."

In luna februarie, Andy Popescu a fost protagonistul unui scandal iscat in Piata Constitutiei din Bucuresti. El a fost ridicat de jandarmi din fata Palatului Parlamentului, acolo unde se intalnise cu niste prieteni. Potrivit Jandarmeriei, vloggerul a refuzat legitimarea si cooperarea cu reprezentantii institutiei, acestia fiind nevoiti sa il duca la duba pentru identificare. Acestia au mai prezentat atunci si un filmulet in care Andy Popescu injura jandarmii, vloggerul spunand ca este vorba de o "trunchiere" a clipului si ca acolo a fost, de fapt, un schimb de injuraturi.

Dupa incidentul din Piata Constitutiei, in urma caruia Andy Popescu s-a ales cu o amenda, vloggerul, aflat la volanul unui Lamborghini Huracan, a fost implicat intr-un accident rutier. Soferul unei Dacii Logan a lovit din spate un SUV, care parca pe marginea soselei, scrie stiri.tvr.ro. In urma impactului, autoturismul Dacia a fost aruncat pe a treia banda, s-a rasturnat pe centrul drumului si a tamponat supercarul Lamborghini de sute de mii de euro care circula regulamentar. Testele etilotest au relevat ca niciunul dintre soferi nu consumase alcool.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#andy popescu amendat, #parcare, #vlogger , #stiri vedete