Cantaretul Victor Socaciu este in stare grava la spital, diagnosticat cu COVID-19, dupa ce a participat la un festival organizat de el

Luni, 12 Aprilie 2021, ora 09:54
Autor: Teodor Serban
Cantaretul Victor Socaciu este in stare grava la spital, diagnosticat cu COVID-19, dupa ce a participat la un festival organizat de el
Victor Socaciu este un cantaret de muzica folk. FOTO Facebook/ Victor Socaciu

Cunoscutul cantaret de muzica folk, Victor Socaciu, se afla in stare grava la spital dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Cu doar cateva zile in urma, el a participat la festivalul organizat de el "Om Bun".

Victor Socaciu a fost diagnosticat in urma cu doua zile si transportat la spital intrucat starea sa de sanatate este una fragila, iar plamanii ii sunt puternic afectati, conform Click.ro.

Cantaretul are un istoric medical complex, de-a lungul timpului ajungand de mai multe ori pe mana medicilor pentru diferite interventii. Socaciu are si diabet, iar in urma cu cativa ani a avut nevoie de un transplant renal.

Cu doar cateva zile inainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul "Om Bun", care are loc in fiecare an, din 1991. Organizatorii, printre care si Victor Socaciu, au tinut cont de regulile impuse de autoritati, iar evenimentul s-a desfasurat in mare parte in mediul online. Cu toate acestea, in sala s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

"In sala in care vom performa, live, vom avea o mana de spectatori, pur si simplu pentru atmosfera, crearea unei atmosfere, sa nu cantam la un perete, ci sa cantam la 20 - 30 de oameni si atunci acel schimb energetic pe care il presupune dialogul artistic sa fie posibil", transmitea Victor Socaciu, cu putin timp inaintea desfasurarii evenimentului.

 Articol citit de 9450 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  avasario
  12.04.2021, 17:04
  nu a luat de la public...
  ... a luat de la colegii guristi care au behait pe scena pe linga el: alde Bitmann, fara "botnita", racnindu-si - cu precipitatzii - necazul c-a dat un inel...
  de la oamenii buni care au cintat cu el a luat covid...
  Andradda
  12.04.2021, 15:06
  Ii doresc sanatate.
  O voce frumoasa, un artist talentat, un PSD-ist abject.

  https://www.youtube.com/watch?v=E8iHAlYaUbQ
  ioanr
  12.04.2021, 13:29
  Nu stiu cum se face
  dar in ultimul timp o cam iau peste ochi toti negationistii.Sa se roage sa-l ajute cei huliti, numiti "asasini"!
  oetzi
  12.04.2021, 16:53
  Cam ce-i rau nu..... sosoaca...e imuna?
  noa si virusul asta de-ar avea un feeling pentru aia ...care merita...! Pacat de vocea lui Socaciu..ca e psdist...ce sa mai astepti !!!
  coolsnow
  12.04.2021, 11:06
  ce face "omul bun" cu mana lui
  se cheama lucru manual