Vezi care a fost primul loc de munca al vedetelor

Duminica, 20 Februarie 2011, ora 16:15
6424 citiri
Vezi care a fost primul loc de munca al vedetelor
Foto: Arhiva

Celebritatea de care au parte azi au dobandit-o in timp. Vedetele pe care le admiram la televizor au muncit mult ca sa ajunga la acest stadiu. Vezi mai jos care a fost primul loc de munca al unor cunoscute vedete din Romania.

Cand era tanar Catalin Maruta impartea pliante pe strada, Andreea Esca a jucat intr-un film pentru adolescenti, Gabriela Cristea a lucrat pentru spectacole, Mircea Radu a fost lacatus, Mircea Solcanu a sapat pe santier, Lucian Mandruta a fost paznic de noapte si Raluca Arvat inventa integrame.

Maruta povesteste ca pe vremea cand era student a vrut sa se intretina singur si a avut si cinci joburi.

"Lucram la un post de radio, eram si DJ in discoteca, aveam si un part-time la o clinica medicala, imparteam si pliante electorale pe strada. De fapt, asta cu pliantele a fost primul job, adica de-aici am castigat primii bani. Eram foarte exaltat, normal, si am cheltuit impulsiv, asa cum faci cu primul salariu. Mi-am cumparat o geaca ce imi placea la nebunie, dar i-am luat si mamei mele o esarfa frumoasa", a declarat prezentatorul TV, informeaza Click.

O alta vedeta, Andreea Esca, spune ca primii bani, 200 de lei, i-a castigat in liceu, cu un rol mic intr-un film pentru adolescenti regizat de Geo Saizescu, cu care si-a cumparat o pereche de cercei de la magazinul Eva. Si in scoala generala castiga bani organizand spectacole pentru prietene si vecinele bunicii.

Prezentatoarea emisiunii "Nora pentru mama", de la Kanal D, Gabriela Cristea, a intrat in lumea spectacolului din clasa a V-a si a lucrat pentru un show la TVR. "Cu banii, mi-am cumparat mai multe perechi de pantofi speciali pentru balet, iar restul i-am tinut de cheltuiala", povesteste aceasta.

Mircea Radu munceste de la 19 ani, cand s-a angajat lacatus la Electroaparataj, unde castiga 1.200 de lei pe luna. Mircea Solcanu a sapat pe santier, la 15 ani, si a avut banii de buzunar pentru doua saptamani.

Lucian Mindruta a fost paznic de noapte, la varsta de 19 ani, si a avut grija de sectia "Cazane" de la Uzina 23 august. Banii ii foloseam intr-un singur scop: mancam", spune Lucian Mindruta.

Primul loc de munca al prezentatoarei Pro TV, Raluca Arvat, a fost in 1994, imediat dupa ce a intrat la facultate, cand s-a angajat la un ziar local, unde a fost reporter si redactor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#primul loc munca vedete, #Andreea Esca, #Catalin Maruta, #Lucian Mandruta , #vedete romanesti
Comentarii
L
laurent47
rank 1
Care a fost primul loc de munca al vedetelor?