Vedetele noastre, in adolescenta si copilarie (Galerie foto)

Sambata, 20 Februarie 2016, ora 19:10
11385 citiri
Vedetele noastre, in adolescenta si copilarie (Galerie foto)
Foto: Antena 1

Oamenii se schimba din punct de vedere fizic odata cu trecerea vreme, dar unele trasaturi raman aceleasi. In aceste conditii, va prezentam cateva imagini cu unele dintre personalitatile publice de acum, asa cum aratau in adolescenta sau in copilarie.

Imagini surprinzatoare cu vedetele din Romania in copilarie si adolescenta (Galerie foto)

In prezent este una dintre cele mai sexy si apreciate femei din Romania si are o voce despre care multi sustin ca are un timbru unic. Este cunoscut faptul ca Deliei Matache ii place marea si se pare ca inca din adolescenta se intampla acest lucru.

Foto: Antena 1

Celebritatile lumii, in copilarie (Galerie foto)

Acum cu totii o stim pe Simona Gherghe blonda si mereu eleganta, dar in adolescenta era satena si mai rebela in privinta tinutei.

Foto: Antena 1

Jo se pregateste sa prezinte etapa nationala a Eurovision, alaturi de Cornel Ilie si Ioana Voicu, dar pana atunci va aratam o imagine cu artista in copilarie. Ochii mari si luminosi au fost mereu punctul forte al lui Jo pe numele adevarat Ioana Anuta.

Foto: Facebook/Jo Official

Inedit: Vedetele din Romania, in copilarie (Galerie foto)

Tot cu o fotografie din copilarie in care ochii albastri ies in evidenta si-a bucurat admiratorii de pe Facebook si Bianca Dragusanu.

Foto: Facebook/Bianca Dragusanu

Cu greu poate fi recunoscuta in aceasta fotografie, dar va spunem noi ca este vorba despre Andreea Marin pe vremea cand nici macar nu banuia pe ce carari o va purta viata si ca va ajunge sa prezinte una dintre cele mai iubite emisiuni din Romania.

Foto: Facebook/Andreea Marin

Vedetele, cand nu visau la celebritate: Cum aratau in copilarie (Galerie foto)

Valentina Pelinel se pregateste sa devina mama in urmatoarele luni, dar pana atunci le-a aratat prietenilor virtuali o fotografie in care apare ea alaturi de cea care i-a dat viata. "1981...mama avea 25 de ani si eu 1 an. E una dintre pozele mele preferate, asa ca, daca o mai postez din cand in cand, sa nu va suparati", a scris fostul model pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/Valentina Pelinel

In zilele acestea, persoana publica de mai jos poate fi vazuta participand la Ferma Animalelor. Daca nu ati ghicit, este vorba despre Mircea N Stoian, fostul coleg de emisiune al lui Dan Capatos.

Foto: Facebook/Mircea N Stoian

Copii inocenti odata, mari vedete in prezent (Galerie foto)

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#vedete romanesti adolescenta, #copilarie vedete romanesti, #vedete romanesti copilarie , #vedete romanesti