Vedete inainte si dupa operatii estetice (Galerie foto)

Duminica, 08 Mai 2011, ora 18:19
29433 citiri
Vedete inainte si dupa operatii estetice (Galerie foto)

In lumea dura si extrem de competitiva a Hollywood-ului, celebritatile se vad nevoite sa-si imbunatateasca infatisarea periodic, pentru a ramane "in carti". Nu e de mirare ca multe investesc mici averi pentru a se "retusa". Din pacate, insa, uneori rezultatul nu e cel asteptat, iar o interventie nereusita ramane vesnic intiparita pe un chip de altfel placut.

Un exemplu de operatie care nu si-a atins scopul, fara a fi insa una nereusita, este cea suferita de Jennifer Gray (1987 - prima fotografie, 2010 - a doua), cunoscuta mai ales pentru rolul din Dirty Dancing. Actrita a apelat la bisturiu la inceputul anilor '90 pentru a-si remodela nasul, care pur si simplu nu era pentru Hollywood, dupa cum a declarat partenera lui Patrick Swayze la un moment dat.

Actrita este convinsa ca acest pas a fost decisiv, in sensul rau, pentru cariera ei, conform Life.

Desi multa vreme a negat ca ar fi intervenit in vreun fel la nivelul fetei, actrita Nicole Kidman (1983 - prima fotografie, 2010 - a doua) a recunoscut de curand ca zvonurile erau corecte. Numai ca, intre timp, a declarat ea, a renuntat la botox pe motiv ca nu ii placea rezultatul.

Dupa ani buni in care a practicat boxul, Mickey Rourke (1984 - prima fotografie, 2010 - a doua) a vrut sa repare urmele pe care acesta i le lasase pe fata. Din pacate, insa, actorul a apelat la "persoana gresita", dupa cum a recunoscut ulterior, rezultatul fiind de-a dreptul ingrozitor.

Joan Rivers (prima fotografie - anii '60, a doua - 2010) este poate cel mai bun exemplu ca operatiile cosmetice nu-ti rezolva problemele, ba uneori pot face mai mult rau decat bine. Actrita recunoaste cu zambetul artificial pe buze ca e "complet non-biodegradabila si non-reciclabila".

Jennifer Anniston (1992 - prima fotografie, 2010 - a doua) se jura ca tot ce a suferit chipul ei este o rinoplastie pentru a corecta o deviatie de sept, urmata de o noua operatie tot la nas pentru a repara ce a stricat prima.

Colega sa de platou, cunoscuta tot din Friends, Courtney Cox (1988 - prima fotografie, 2010 - a doua), a admis ca stie bine ce inseamna tratamentele cu botox. Insa cel putin intr-un rand s-a simtit prinsa in propria piele, victima a dorintei exagerate de a arata bine, ea alegandu-se cu un chip imobil de-a dreptul.

Cantareata Amy Winehouse (2004 - prima fotografie, 2010 - a doua), nu demult o prezenta fara "rotunjimi" a recurs la implanturile mamare. De parca schimbarea nu era si asa notabila, tatal ei a simtit nevoia sa declare in public ca rezultatul este "fantastic".

Tori Spelling (1992 - prima fotografie, 2010 - a doua), cunoscuta din serialul Beverly Hills 90210, a renuntat la lookul feciorelnic ce a consacrat-o, marindu-si bustul dupa ce a implinit 20 de ani. Nu avea de unde sa stie atunci ca va avea mai multi copii, fapt ce va duce inevitabil la marirea naturala a bustului.

Sharon Osbourne (1987 - prima fotografie, 2010 - a doua), sotia rockerului Ozzy Osbourne (si el de nerecunoscut), ar fi investit aproape jumatate de milion de dolari in propria infatisare, iar rezultatele nu pot trece neobservate. A declarat insa ca nu vrea sa lase niciun medic sa se atinga de ochii si buzele ei, ramase intacte.

Cher este una dintre prezentele cioplite din greu de bisturiu, lucru pe care il admite si artista. De altfel sunt vizibile schimbarile prin care a trecut din 1967 (prima fotografie), de cand canta cu Sonny, si pana in 2010 (a doua fotografie).

Pamela Anderson era de nerecunoscut la inceputul anilor '90 (prima fotografie, cu Scott Baio). Putini ar fi putut sa banuiasca in ce fel se va schimba in urmatorii ani. Operatia de marire de sani a fost realizata chiar in 1990, inainte de a aparea in Playboy si chiar in vederea acestei aparitii. Aceasta a catapultat-o in lumea sex-simbolurilor. La un moment dat, actrita a recunoscut ca sanii ei au o cariera, ea doar ii poarta.

Priscilla Presley (1974 - prima fotografie, 2010 - a doua) este, din pacate, un alt exemplu de interventie putin spus nereusita, daca tinem cont de frumusetea initiala a chipului. Fosta sotie a Regelui, prost inspirata, a apelat la un "medic" argentinian fara licenta, care i-a injectat in fata silicon industrial. Rezultatul: un chip slutit, fapta pentru care "medicul" a platit cu 18 luni in inchisoare, in urma cu cinci ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete operatii cosmetice, #elebritati operatii estetice, #vedete operatii estetice, #Pamela Anderson, #Mickey Rourke operatii cosmetice, #operatii estetice nereusite vedete , #stiri vedete