Vedete care au plecat cu scandal din televiziune

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 17:58
3773 citiri
Vedete care au plecat cu scandal din televiziune
Foto: ele.ro

Din ce in ce mai multe vedete ajung sa plece cu scandal din televiziunile pentru care au lucrat, unde au cunoscut celebritatea si de unde au reusit sa agoniseasca mici averi.

Pentru unii dintre ei, tactita e bine gandita, pentru ca sunt remarcati si doriti de concurenta. In alte cazuri, razboiul cu trustul in care au facut cariera a insemnat si sfarsitul carierei in televiziune.

Cine a avut dreptate si cine "a muscat mana care l-a hranit", ce cuvinte si jigniri si-au aruncat, vedem in declaratiile vedetelor care au plecat trantind dupa ele usa televiziunii. Iata care au fost scandalurile recente care au zguduit televiziuni importante din Romania:

Tanti Florica baga zazanie intre Florin Calinescu si Pro TV

Florin Calinescu s-a numarat printre putinele vedete care au fost primite inapoi dupa ce au plecat din Pro TV. In cazul lui nu s-a intamplat o data, ci chiar de patru ori! Ultima revenire a actorului, care a devenit simbolul postului de televiziune inca de la inceputurile acestuia, s-a intamplat in 2012, cand Calinescu a revenit pe micile ecrane cu serialul "Tanti Florica".

Acum, Florin Calinescu si postul de televiziune se bat pentru Tanti Florica. Proiectul ii apartine lui Florin Calinescu si acesta a inregistrat la OSIM marca "Tanti Florica", pe care acum o revendica si Media Pro Pictures. De aici si pana la un razboi intre postul de televiziune si Calinescu mai e doar un pas. Media Pro Pictures a contestat acum inregistrarea de catre firma artistului a marcii sus mentionate. Disputa va deveni serioasa abia dupa ce comisia din cadrul OSIM va da dreptate uneia din parti. Citeste mai multe despre Vedete care au plecat cu scandal din televiziune pe ele.ro.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#vedete romanesti plecat scandal televiziune, #Florin Calinescu marca Tanti Florica, #scandal Tanti Florica Calinescu Pro TV , #vedete romanesti