De unde vine numele lui Vali Vijelie si ce legatura este intre manelist si clanul Camatarilor

Luni, 08 Februarie 2021, ora 01:04
20899 citiri
De unde vine numele lui Vali Vijelie si ce legatura este intre manelist si clanul Camatarilor
Vali Vijelie si Nutu Camataru FOTO colaj (YouTube)

Cantaretul Vali Vijelie face furori in ultimele zile in Zanzibar, unde isi face fotografii cu fanii sai, pe plaja, da petreceri pe iaht, ori participa la safari prin jungla africana printre tigri si lei. Imagini din vacanta manelistului au facut inconjurul retelelor de socializare. Putini sunt insa cei care stiu numele real al acestuia si ca are o legatura stransa cu Nutu Camataru.

Ion Balint, zis Nutu Camataru este nasul de cununie al lui Vali Vijelie si tot el i-a botezat si primul fiu al cantaretului, Nutu Ion.

FOTO/VIDEO Interlopi de Romania: Povestea Camatarilor, fostii hoti de ceasuri si butelii care au ajuns liderii crimei organizate din Capitala

"Nasul meu este doar nasul meu si atat. Si toata viata mea am sa-i respect si pe nasul si pe nasa.

Niciodata nu m-am dus la nasul meu sa-i spun ca am avut o discutie cu "x" sau cu "y". Iar, vis-a-vis de "clanurile" de la noi din tara, nu m-a deranjat nimeni.

Pentru ca omul nu te cheama sa te bata, sa te certe. Te cheama sa canti", a declarat Vali Vijelie, intr-o emisiune realizata de jurnalista Denise Rifai, la Kanal D, raspunzand la intrebarea daca Nutu Camataru este scutul sau in fata clanurilor interlope.

Manelistul a mai spus ca "in momentul in care ei te cheama sa canti, se distreaza. Simplu ca "buna ziua". Nu a venit nimeni la mine sa-mi spune da-mi aia sau vreau aia, sa fac nu stiu ce. Nu. M-a ferit Dumnezeu.

Probabil am stiut sa respect ca sa fiu respectat", a mai spus Vali Vijelie in interviu.

Iata cum arata Vali Vijelie in urma cu 30 de ani

Cum s-a manelizat Zanzibarul. Combinatia de factori care atrage tot mai multi "bosi" din Romania in destinatii exotice

De unde vine numele de scena "Vali Vijelie"

Numele real al artistului este Valentin Rusu. S-a nascut la 7 iulie 1970 in Bucuresti. Provine dintr-o familie saraca si a copilarit la Giurgiu alaturi de verii si cei doi frati ai sai, Dumitru si Marius sar si de sora acestora, Luminita, scrie Libertatea.

Se pare ca renumele de Vijelie provine de la varul acestuia, Mircea Vijelie.

Vali Vijelie, in vacanta in Zanzibar

Vali Vilejie a oferit un spectacol de zile mari, in Zanzibar, cu manele si dansuri din buric pe plaja, pentru prietenii sai, la care au participat, insa, si cateva dansatoare exotice, de-ale locului.

Dupa ce a facut senzatie pe plajele din insula africana cu melodiile sale, manelistul a mai dat o petrecere si in largul oceanului.

Impreuna cu prietenii sai si familia, Vali Vijelie a inchiriat un iaht, unde au petrecut pe cinste.

Manelele nu au mai fost in prim plan de data aceasta, ci s-a dansat pe muzica de club.

Mai puteti citi:

Imaginile compromițătoare i-au fost fatale lui Vali Vijelie. Decizia soției, după 28 de ani: ”Fiecare își vede de viața lui” FOTO
Imaginile compromițătoare i-au fost fatale lui Vali Vijelie. Decizia soției, după 28 de ani: ”Fiecare își vede de viața lui” FOTO
Manelistul Vali Vijelie (53 de ani) traversează o perioadă dificilă în viața personală, după ce a fost surprins cu un gest compromițător în compania unei alte femei. Conform Cancan.ro,...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#vali vijelie, #valentin rusu, #Nutu Camataru, #nas vali vijelie , #stiri vedete