Va mai amintiti de Cassa Loco? De ce s-a destramat si ce face in prezent Cosmin Tudoran Interviu

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 08:56
31026 citiri
Va mai amintiti de Cassa Loco? De ce s-a destramat si ce face in prezent Cosmin Tudoran Interviu
Foto: Facebook/Cosmin Tudoran

Adolescentii anilor '90 sau inceputul anilor 2000 au crescut cu muzica baietilor de la Cassa Loco, care ne faceau zilele mai frumoase cu melodii precum "Ce bine imi pare ca ai luat teapa", "Nu esti tu un pic cam prost", "Vand fan" sau "Sorel".

La un moment dat Bogdan Muresan, Cosmin Tudoran si Leonard Muha, cei trei baieti din Cassa Loco, au decis sa ia o pauza, care s-a intins pe multi ani.

De ce au luat aceasta decizie si daca este posibil sa ne asteptam la o revenire ne-a spus Cosmin Tudoran intr-un interviu acordat Ziare.com.

Va mai amintiti de Sweet Kiss? De ce s-a destramat trupa si ce face in prezent Irina Pavlenco Interviu

Noi, cei care eram adolescenti in perioada de glorie Cassa Loco, ne gandim automat la "Ce bine imi pare ca ai luat teapa", "Nu esti tu un pic cam prost", "Vand fan" sau "Sorel". Ce reprezinta pentru dvs acea perioada? La ce va ganditi cand spuneti Cassa Loco?

Personal ma gandesc la o etapa de reusita a vietii, o platforma de succes personal in fata unei societati care se zbatea (si inca o mai face) sa ajunga undeva. Noi am ajuns sa fim mai cunoscuti ca altii facand ce ne-a taiat capul. Cu toate "piedicile" posibile.

Ati fost deschizatori de drumuri pentru unii artisti care au incercat sa adopte acelasi stil, dar nu au ajuns la acelasi nivel. Care credeti ca a fost acel ceva propriu care v-a asigurat succesul?

Nu am un raspuns clar. Poate pentru ca fiecare dintre noi era la randu-i un personaj, iar impreuna eram si mai usor recognoscibili? Poate pentru ca aveam idei fixe, dar total stupide? Poate pentru ca eram un soi de culegatori din viata reala a unei urbe transilvanene.

Va amintiti de trupa Non Stop? De ce au luat-o baietii pe cai separate si ce fac in prezent Interviu cu Gabi Huiban

La un moment dat ati luat o pauza. De ce?

Vine o vreme in care viata de cuplu trece prin unele momente de saturatie, intrebari, orientare. Dar in viata de cuplu se mai face love si te mai impaci.:) Pur si simplu. Am facut ce am simtit.

Va mai amintiti de Genius? Oana Vincu dezvaluie adevaratul motiv al despartirii trupei de succes Interviu

Ce se mai intampla acum cu Cassa Loco? La un moment dat se auzea ca o sa reveniti in aceeasi formula. Aveti de gand?

Eu, unul, nu stiu. Dar you never know what you gonna get. Iar de se va intampla sa nu se astepte careva la ceva in trend. Eventual, in trendul Ca$$ei.

Ati pornind la un moment dat un alt proiect "Maga&Tudoran" cu o noua abordare. V-ati mai intoarce la stilul Cassa Loco?

Proiectul Maga&Tudoran are aceeasi abordare de management artistic: se face ce ne place. Ne luptam cu "comercialul" si cu puerilul melodic? Poate, dar drumul asta s-a pavat odata, il cunosc ;) Stilul Ca$$a Loco e batut in cuie. Iar pentru felul acela de mancare ar trebui tot mise en place-ul.

Cu ce va ocupati in prezent pe langa proiectele muzicale?

Pai sunt impartit intre a studia vinul, a-i servi interesele prin comunicarea lui in zona celor care nu sunt inca convinsi - VINOSFERA. Apoi sunt MC/Private Entertainer pentru diverse petreceri, evenimente etc. Sunt foarte activ in online jucandu-ma cu tot felul de personaje (vezi #atyourservice cu Ana Morodan). Incerc sa traduc instagramul pe romaneste pe instagramology.ro si mai scriu pe cosmintudoran.ro Ma laud? Posibil.

Va mai amintiti de Candy? De ce s-a destramat trupa si cu ce se ocupa acum Selena - Interviu

Muzica de la Cassa Loco era inspirata din ceea ce se intampla in prezentul de atunci. Cum ar suna cateva versuri marca Cassa Loco inspirate din politica actuala?

S-au alterat vremurile, s-au umplut de superficialitate, iar satira de atunci acum n-ar mai fi asa audibila. As cobori putin si as lucra la corpolenta mesajului. Dar regulile de versificatie ar cam ramane. Si ideile nebune.

Apropo de politica, sunt cativa artisti care au renuntat la muzica luand drumul acesta, Mihai Sturzu si Ciprian Rogojanu, fiind doua exemple. V-a atras vreodata acest domeniu? Va vedeti ocupand o functie politica?

Well, tocmai ce discutam cu unii-altii despre asta. Poate. M-as vedea primar de Bucuresti;).

Ce ati face daca ati fi pentru o zi presedinte? Dar premier?

Habar n-am. As cere un brief inainte ca sa inteleg la ce ma inham. Apoi cred ca as zice pas.

Va amintiti perioada de glorie a trupei Ro-mania? De ce a plecat Sorin Mitrea din formatie si ce face in prezent Interviu

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#cosmin cassa loco, #Cosmin Tudoran Cassa Loco, #formatie Cassa Loco, #trupa Cassa Loco , #vedete romanesti
Comentarii
Poza Sf.Sisoie
Sf.Sisoie
rank 1
Sincer,credeam ca toti cocalarii de genul asta s-au predat de mult..