Un pusti din Romania a facut furori la "Britain's got Talent": Planuiesc o reintoarcere la anul Interviu

Marti, 17 Mai 2016, ora 13:41
19165 citiri
Un pusti din Romania a facut furori la "Britain's got Talent": Planuiesc o reintoarcere la anul Interviu
Foto: Facebook/Flavian Glont

Romanul Flavian Glont, care in 2015 a castigat intr-o formula de trio "Romanii au talent", a uluit juriul emisiunii "Britanicii au talent", zilele trecute.

Desi talentul sau care implica rezolvarea cu ochii inchisi a cubului Rubik i-a facut pe jurati sa exclame ca e "de pe alta planeta", tanarul de 18 ani nu va merge mai departe in concurs. Juriul a considerat ca el nu poate face spectacol cu ajutorul cubului Rubik, fapt cu care Flavian nu e de acord, dupa cum a declarat el intr-un interviu Ziare.com.

Recent ai obtinut patru de "da" la "Britanicii au talent", insa nu te-ai calificat mai departe in concurs. Cum e posibil?

Am obtinut cei 4 de "da", insa nu am fost selectat pentru a trece in semifinalele live. Cu siguranta aveam momente extraordinare, si nu am sa le divulg, deoarece planuiesc o reintoarcere la anul!

Dupa parerea ta, care este/a fost cel mai periculos concurent?

Cel mai bun cred ca era Alex Magala, un moldovean care a castigat "Rusii au talent", ce locuieste in prezent in Los Angeles. Facea acrobatii foarte periculoase la bara in timp ce inghitea sabii.

Ai castigat, intr-o formula de trei, o editie a emisiunii de talente "Romanii au talent". Prin urmare, talentul ti-a fost recompensat deja. De ce ai ales sa te prezinti si in versiunea britanica a emisiunii?

Daca am avut o reusita mare, precum castigarea show-lui "Romanii au talent", nu am considerat ca trebuie sa ma opresc aici. Am vrut sa afle toata planeta ce pot face si sa mai adaugam o imagine pozitiva Romaniei!

Cum e atmosfera pe platou la "Britanicii au talent"? E diferita de cea de pe platoul din Romania? Dar concurentii cum sunt, mai bine pregatiti sau dimpotriva?

Nu este o diferenta prea mare. Principiul este acelasi ca si in Romania. Toti cei din staff sunt draguti si te incurajeaza cu fiecare vorba. Diferenta principala este mentalitatea celor de acolo.

Scandal monstru la Britanicii au talent, din cauza unui catel - A fost sau nu publicul pacalit?

Dupa ce ai castigat "Romanii au talent" s-a schimbat ceva pentru tine?

S-au schimbat foarte multe dupa ce am castigat "Romanii au talent", deoarece am primit si primesc foarte multe oportunitati in a-mi arata talentul si oriunde merg sunt primit cu bratele deschise. Aceste lucruri ma ajuta sa ma dezvolt rapid si frumos!

Ce face Adrian Tutu la cinci ani dupa ce a castigat Romanii au talent - Interviu

Iti mai amintesti cand ai rezolvat primul cub Rubik? De unde il aveai?

Primul meu cub Rubik l-am descoperit intr-o punga de pufuleti, din intamplare, insa dupa nenumarate incercari am apelat la Internet si am descoperit ca exista acest hobby numit "Speedcbuing". Am inceput sa ma antrenez, negandindu-ma ca poate intr-o zi o sa ajung aici...

A fost o munca de 5 ani aproape, si inca o tin tot asa!

Ce sta in spatele reusitelor tale in ceea ce priveste cubul Rubik? De ce fel de talent este nevoie pentru a ajunge la o astfel de perfomanta?

Nu cred ca sta ceva foarte special in spatele acestui lucru! Noi toti suntem capabili de lucruri cel putin la fel de impresionante, deoarece suntem oameni si avem aceleasi abilitati, insa acum depinde de fiecare cum doreste sa se dezvolte.

Detii deja mai multe titluri nationale. Ne poti spune care sunt?

Inca detin 4 recorduri nationale, insa in perioada cand ma antrenam foarte mult pentru viteza detineam 11 la numar!

In momentul de fata ma axez mai mult pe spectacole, lucru ce difera mult de competitiile oficiale, acolo unde si o sutime de secunda conteaza.

Recordul meu personal pentru rezovlarea cubului Rubik, neoficial, este de 6.04 secunde (la sub o secunda diferenta de recordul mondial!).

Sfatuiesti cititorii Ziare.com sa incerce aceasta activitate? Cu ce ii ajuta?

Eu sfatuiesc pe toata lumea sa se apuce de acest "sport al mintii", deoarece iti dezvolta foarte bine viziunea in spatiu si chiar pot spune ca te educa! Am inceput la 13 ani, iar acum sunt foarte organizat in ceea ce fac si foarte calm, lucruri ce stau la baza succesului!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Flavian Glont Britanicii au talent video, #Flavian Glont Britain s Got Talent, #Flavian Glont Rubik Britains Got Talent , #vedete romanesti
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5