Un prezentator TV va fi tatic: M-am trezit in supermarket si am umplut doua carucioare de mancare!

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 12:413422 citiri
Un prezentator TV va fi tatic: M-am trezit in supermarket si am umplut doua carucioare de mancare!
Foto: myhomeideas.com

Familia vedetelor din Romania este pe cale sa fie si mai mare. Prezentatorul reality show-ului "Pe banii parintilor" a anuntat, miercuri seara, ca va fi tatic.

"Vreo 24 de ore am fost knock out. Si eu ma asteptam foarte mult. Aparusera deja anumite frustrari, pentru ca incercam si nu se intampla. In primele 24 de ore chiar nu am vorbit cu nimeni. Apoi, Ada (sotia sa - n.red.) vorbise cu mama ei si apoi am sunat-o si eu pe mama sa o anunt, pentru ca daca afla de la mama soacra...", a povestit Ernest Takacs la Kanal D.

Prezentatorul TV a declarat ca vestea nu l-a luat prin surprindere, pentru ca incercau de mult timp sa devina parinti. Totusi, primele zile de la aflarea vestii au fost foarte ciudate.

"In primele zile m-am trezit intr-un supermarket si am umplut doua carucioare de mancare. 'O sa fiu tata'. Apoi m-am trezit: 'Ce Dumnezeu fac cu atata mancare?'. M-am dus si am dus-o inapoi la raft", a adaugat el.

Ernest acuza autoritatile: Dau milioane de euro pentru o Catedrala, dar nu au bani pentru copii

Ernest si sotia sa au incercat foarte mult timp pana sa aiba un rezultat, iar despre acea perioada el spune ca a fost epuizanta. Sotia le-a sfatuit pe femei sa apeleze la teste de ovulatie.

"Nu e chiar atat de simplu si la obiect. Toata treaba devine ca un fel de fabrica. 'Hai acum. Nu mai astepta'. Stii cum e sa fii la munca si sa primesti un SMS?", s-a amuzat Ernest.

Comentarii
niculaeda
rank 5
"'Ce Dumnezeu fac cu atata mancare?"