Tudor Gheorghe, mesaj puternic pro-vaccinare. „Eu nu cred decât în știință. Văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor”

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 17:295859 citiri
Tudor Gheorghe, mesaj puternic pro-vaccinare. „Eu nu cred decât în știință. Văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor”
Tudor Gheorghe FOTO Facebook/ Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe a declarat joi, 25 noiembrie, că nu primește la concertele sale spectatori care nu s-au vaccinat împotriva Covid. Artistul a precizat că are schema de vaccinare completă, că urmează să primească doza booster dar și că el crede doar în știință:

„La Cluj, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor”, a declarat Tudor Gheorghe.

Întrebat, într-o emisiune TV cu ce îl încurcă dacă ceilalţi nu se vaccinează, cât timp el este el este imunizat, Tudor Gheorghe a răspuns: „Dragul tatii, nu mă încurcă. Doamne fereşte. Muriţi în linişte!”.

Artistul a precizat că nu ține concerte în săli în care sunt şi spectatori nevaccinaţi pentru că nu vrea să se îmbolnăvească.

„Sunt pentru vaccinare. Cine nu vrea, să fie sanatos”, a declarat Tudor Gheorghe la România TV.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News