Toni Grecu, traumatizat de experienta Covid: "Sentimentul a fost ca intru intr-o ghena". Actorul a fost internat VIDEO

Sambata, 15 Mai 2021, ora 12:39
Autor: Teodor Serban
Toni Grecu, traumatizat de experienta Covid: "Sentimentul a fost ca intru intr-o ghena". Actorul a fost internat VIDEO
Toni Grecu

Cunoscutul actor Toni Grecu (61 de ani), membru-fondator al grupului "Divertis", a povestit clipele dificile prin care a trecut la inceputul anului, atunci cand s-a infectat cu coronavirus si a avut nevoie de spitalizare.

Toni Grecu si-a relatat experienta nefericita petrecuta in spitalul "Matei Bals" in cadrul unui podcast moderat de Mihai Bobonete.

"Sentimentul pe care l-am avut cand am intrat in sectia de Covid a fost ca intru intr-o ghena. E un loc de care oamenii trebuie sa se fereasca, un loc infectat, mizer. Ai sentimentul ca omenirea a inventat o ghena in care arunca niste semeni ca sa treaca printr-o experienta extrem de grea. Bolnavul de Covid e atat de singur acolo, cum nu mai e niciun alt bolnav. Ai un soc", a declarat Toni Grecu.

"Am stat cu masca trei saptamani, am luat 8-10 litri de oxigen la inceput, dupa care a scazut treptat pana la un litru", a mai spus acesta.

"Cand am ajuns la spital, dupa trei zile de stat acasa, eram cu plamanii jumatate praf. N-am fost in forma de a ajunge la ATI, sa fim seriosi, erau oameni cu mine in salon care luau 22 de litri de oxigen, aveau plamanii praf", a completat Toni Grecu, care este in prezent vindecat.

 Articol citit de 4695 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  ionut1964
  15.05.2021, 16:49
  Tony grecu -Divertis
  Astia faceau ceva special, umor de calitate, bobonete, ce faceti voi acum porcaria numita staand up, e un fel de cocalr stand up, atat tu cat si enervntul numit, Cosmin Nedelcu micutzul, asta mai mult isi baga si vorbeste porno de cat sa te faca sa razi, e chiar penibil grasunul.