Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Vedete > actori
A   A   A

Tom Cruise vrea sa realizeze un film in spatiu, in colaborare cu NASA. Universal Pictures tocmai i-a dat 200 de milioane de dolari pentru acest proiect, fara sa vada scenariul

Tom Cruise vrea sa realizeze un film in spatiu, in colaborare cu NASA. Universal Pictures tocmai i-a dat 200 de milioane de dolari pentru acest proiect, fara sa vada scenariul
Foto: Facebook/Tom Cruise
Actorului Tom Cruise i-a fost suficienta o singura intalnire prin intermediul platformei Zoom pentru a convinge studiourile Universal Pictures sa contribuie la filmul pe care il va realiza in Spatiu. Actorul nu le-a prezentat nici scenariul, care inca este in pregatire.

La aceasta intalnire, Tom Cruise a fost alaturi de regizorii Doug Liman si Christopher McQuarrie, doi cineasti cu care Cruise a lucrat mult, potrivit The New York Post.

Cruise, Liman, McQuarrie sunt buni negociatori -au obtinut de la Universal un angajament de aproape 200 de milioane de dolari, scrie Le Figaro.

Este vorba despre prima creditare. Proiectul este inca in prima faza si elementele de logistica nu au fost evaluate.

Ultimele superproductii a caror actiune avea loc in spatiu nu au fost ieftine. "Gravity" al lui Alfonso Cuaron a dispus de un buget de 100 de milioane de dolari, in timp ce Christopher Nolan a avut un buget de 165 de milioane de dolari pentru "Insterstellar". Dar nici Cuaron, nici Nolan nu au filmat inca in spatiu.
Pentru proiectul sau istoric, Tom Cruise ar putea colabora cu Elon Musk si Space X.

Potrivit Deadline, nu a fost decis nimic oficial. Doug Liman ar putea sa asigure regia din spatiu, in timp ce Christopher McQuarrie se va ocupa de operatiunile de la sol.

La inceputul lunii mai, agentia spatiala americana a transmis ca este "incantata" de ideea de a lucra cu starul din "Top Gun" pentru un film la bordul Statiei Spatiale Internationale, a scris pe Twitter directorul NASA, Jim Bridenstine.
El a spus ca aceasta initiativa ar putea "sa inspire o noua generatie de ingineri si de cercetatori" pentru "proiecte ambitioase".
Facebook ShareTweet
 Vineri, 31 Iulie 2020, ora 16:26

 Articol citit de 1207 ori

Citeste si: