Cine e designerul român care a jurizat World Fashion Festival Awards Dubai, un eveniment de lux pe piața exclusivistă din EAU

Sambata, 06 Noiembrie 2021, ora 19:16
7497 citiri
Cine e designerul român care a jurizat World Fashion Festival Awards Dubai, un eveniment de lux pe piața exclusivistă din EAU
Tina Olari FOTO facebook

Creatoarea de modă Tina Olari a fost unul dintre invitații speciali ai World Fashion Festival Awards Dubai, un festival exclusivist de amploare, care a combinat arta, frumusețea, cultura și moda sub o singură umbrelă.

Acesta a avut loc timp de trei zile, la Dubai, un eveniment prins în plasa aniversării a 50 de ani de existență a metropolei din Orientul Mijlociu.

Bistrițeanca Tina Olari, care a făcut carieră în lumea modei în Spania, dar de trei ani s-a întors acasă, a fost chiar președintele unui juriu international al acestui festival, dar a și prezentat publicului o colectie spectaculoasă, semnată chiar de ea, apreciată în unanimitate în Emirate, care i-a deschis porțile pentru a pătrunde pe piața araba, în Dubai și Abu Dhabi, cu modele de rochii de lux și de mireasă, unice ca stil și feminitate.

Evenimentul a adus la un loc 50 de designeri si 48 de branduri, anunțându-se o avanpremieră a unui festival mai mult decât grandios, care va avea loc la anul și va intra în Cartea Recordurilor cu 200 de showuri în 7 zile, eveniment pus la cale de două românce, Ana-Maria Simion și Ioana Al Bada, care sunt și co-fondatori al Hit High Events si World Fashion Festival Awards.

Festivalul World Fashion Festival Award Dubai a avut oaspeți importanți, precum ambasadori, înalți oficiali guvernamentali și s-a bucurat de suportul familiei regale a Emiratelor Arabe Unite. Anul acesta, festivalul a avut ca director artistic pe Delia Lazar, designerul care a câștigat anul trecut premiul "Best Dress".

Tina Olari crede că a fost o experiență extraordinară, care a ajutat-o să sudeze prietenii dincolo de lumina reflectoarelor. În plus, ea a primit invitații din Israel și India, pentru a participa la evenimente acolo.

A îmbrăcat-o pe Miss World 2015

Tina Olari, designer Haute Couture (modă la rang înalt, extravagantă și de cea mai bună calitate – echivalentul englezescului high fashion), este recunoscută și premiată la nivel Internațional ca Designer Oficial pentru concursurile de frumusețe la nivel Mondial, iar colecțiile sale au strălucit pe mari podiumuri ale lumii, ca Dubai, Milano, Barcelona, Madrid, România.

Între creațiile Tinei, care au îmbrăcat frumoasele care au câștigat concursurile mondiale de frumusețe, se numără: Miss World 2015, Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Top Model Of The World 2010, Miss Barcelona, Miss Spain și altele.

Tina este designerul și creatorul rochiei care a ajutat-o pe Mireia Lalaguna, pe 19 decembrie 2015, să câștige coroana Miss World 2015, prima și singura dată în istorie, când Spania a obținut acest titlu.

Juriul Festivalului:

Tina Olari - Președinta juriului, special guest invited designer

Sarah Saftni - Influecer/Blogger castigatoarea sezonului 3 Best blogger în Dubai

Lara Tabet - Brand ambasador si membru in cadrul Arab Fshion Counsil

Paula Goia - Beauty Trainer

Hind Bin Naser - Fondatoarea primului brand cosmetic înfiintat in emirate HBN

Georgeta Furdui, Fondator al Brandului Maeva Mavaro Bags

Ashim Sadeghmomtaz- Fondatorul Clubui de Fitnes in Emirate

Lan Stanley - Fashion Blogger/influencer

Darya Mironava - Fondatorul Agentiei de Modele Diamondosmetics

Simona Simionescu Dinu - Beauty Ambasador

Veste mare pentru cei mai săraci români. Care va fi salariul minim net din 2025
Veste mare pentru cei mai săraci români. Care va fi salariul minim net din 2025
Mai mulți bani pentru cei mai săraci dintre români, din 2025. De la 1 ianuarie anul viitor, niciun român nu va încasa un venit mai mic de 500 de euro net („în mână"), adică 2.500 de lei,...
Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri amicale ale echipei naționale disputate în luna martie, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord (1-1), nici contra Columbiei (2-3), prezența sa la...
#Tina Olari, #Dubai, #festival, #World Fashion Festival Awards Dubai, #presedinte juriu, #Romania , #stiri vedete