Membru al trupei The Rolling Stones, greu incercat de boala: "Am avut cancer in doua feluri pana acum"

Marti, 27 Aprilie 2021, ora 18:44
2670 citiri
Membru al trupei The Rolling Stones, greu incercat de boala: "Am avut cancer in doua feluri pana acum"
Ronnie Wood

Ronnie Wood, chitarist al trupei The Rolling Stones, a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer in timpul carantinei de anul trecut si ca medicii i-au spus recent ca este vindecat, relateaza BBC.

Muzicianul in varsta de 73 de ani a avut un carcinom care se dezvolta de regula la nivelul plamanilor. Asta, dupa ce a reusit sa se vindece de un cancer pulmonar descoperit in 2017.

Wood a declarat pentru The Sun: "Am avut cancer in doua feluri pana acum". El a atribuit unei "puteri superioare" rezultatul bun.

"Tot ce pot face este sa am o atitudine optimista, sa fiu puternic si sa lupt cu el, iar restul este la latitudinea puterii superioare. Am scos-o la capat cu "totul e in regula"", a spus el.

Wood, membru fondator al The Faces si Jeff Beck Group, s-a alaturat oficial The Rolling Stones la jumatatea anilor 1970. Este cunoscut faptul ca a facut abuz de alcool si narcotice multi ani. El spune ca lectiile invatate in timpul numeroaselor internari la dezintoxicare l-au pregatit sa lupte cu boala.

Muzicianul, care este si pictor, a spus ca arta si familia lui l-au ajutat sa fie puternic. El este in prezent casatorit cu Sally Humphries, cu care are doua gemene in varsta de 4 ani.

Dupa diagnosticul din 2017, Wood a urmat tratament si a fost supus unei operatii in care i-a fost extirparta o parte dintr-un plaman. In 2018, medicii au spus ca este vindecat.

Acum, dupa ce a primit a doua oara unda verde din partea specialistilor, Ronnie Wood a spus ca simte ca a primit o a doua sansa si se concentreaza la revenirea pe scena alaturi de The Rolling Stones.

Ronald David Wood s-a nascut pe 1 iunie 1947, in Hillingdon (Middlesex). Chitarist si compozitor, si-a inceput cariera muzicala ca membru al trupei The Birds, in 1964. A devenit cunoscut ca parte a formatiei The Faces, din care facea parte si Rod Stewart, si a Jeff Beck Group. In 1975, el s-a alaturat formatiei The Rolling Stones, la invitatia prietenului sau Keith Richards, dupa plecarea lui Mick Taylor din trupa. Primul album al grupului la inregistrarea caruia a participat Wood este "Black and Blue" (1976).

Pe langa materialele de studio si turneele realizate cu The Rolling Stones, Ronnie Wood a lansat sapte albume solo, cel mai recent - "I Feel Like Playing" (2010).

Ca membru al grupului The Rolling Stones, el a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 1989, iar a doua oara, ca membru al The Faces, in aprilie 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
În stilul caracteristic, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a avut o postare pe rețelele sociale în care amintește de medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria...
Obezitatea și sedentarismul, cauze pentru cancerul de colon. Cum ne putem proteja mai eficient
Obezitatea și sedentarismul, cauze pentru cancerul de colon. Cum ne putem proteja mai eficient
Expunerea obezității în legătură cu riscul de cancer de colon a devenit o preocupare majoră în ultimii ani, potrivit unui nou studiu prezentat de specialiști în domeniul oncologiei, arată...
#Ronnie Wood, #The Rolling Stones, #cancer , #stiri vedete