”Sunt în stare de șoc!” Cine e vedeta care a făcut avort spontan după ce a ținut sarcina ascunsă. Mesajul lacrimogen al artistei FOTO

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 15:10 2709 citiri
Jessie J

Cântăreața britanică Jessie J (33 de ani) trece prin clipe dramatice după ce a aflat că a pierdut o sarcină pe care a evitat s-o anunțe în mod oficial.

Jessie J era însărcinată în urma relației cu dansatorul Max Pham, cei doi despărțindu-se însă recent, după o relație de numai 7 luni.

Cu lacrimi în ochi și cu un test de sarcină în mână, Jessie J a postat un mesaj mai lung pe Instagram prin care își exprimă durerea legată de pierderea sarcinii prin avort spontan.

”După ce am făcut a treia ecografie, medicii mi-au spus că inima bebelușului s-a oprit.

În această dimineață simt că nu am control asupra emoțiilor. Poate o să regret că postez asta sau poate nu. De fapt, nici nu știu.

Am decis să am un copil singură. Pentru că știu că este tot ce îmi doresc și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi avea din nou.

Sunt încă în stare de șoc, tristețea este copleșitoare. Dar știu că sunt puternică și știu că voi fi bine. De asemenea, știu că milioane de femei din întreaga lume au simțit această durere. Mă simt conectată cu cei pe care îi cunosc și cu cei pe care nu îi cunosc”, este mesajul postat de Jessie J pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News