Spagatul lui Van Damme, succes urias pentru Volvo - secretul pe care il ascunde clipul (Video)

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 20:2612570 citiri
Spagatul lui Van Damme, succes urias pentru Volvo - secretul pe care il ascunde clipul (Video)

Spagatul pe care Jean-Claude Van Damme l-a realizat intr-o reclama la Volvo Trucks este o acrobatie reala, a dat asigurari purtatorul de cuvant al companiei. Se pare insa ca filmuletul mascheaza stirile despre disponibiliarea a aproape 500 de angajati ai firmei suedeze.

Inregistrarea, publicata joi dimineata, a adunat aproape 25 de milioane de vizualizari pe Youtube, in patru zile si jumatate, spre bucuria producatorului auto suedez, scrie The Local.

"Suntem foarte multumiti de raspunsul uimitor. Performanta este reala, iar domnul Van Damme a realizat-o din prima", a spus purtatorul de cuvant al Volvo Trucks, Anders Vilhelmsson.

Van Damme, mai tare ca Mircea Badea. A facut spagatul pe doua tiruri (Video)

Acesta a recunoscut insa ca producerea clipului a inclus "unele masuri de siguranta care nu sunt vizibile in clipul final", cum ar fi faptul ca Van Damme a fost ancorat cu cabluri care nu se vad, dar si ca de fapt se sprijina pe niste platforme din spatele oglinzilor camioanelor, care la fel nu se vad in clipul final.

"Daca exista o persoana care putea sa faca ceea ce ne gandeam, aceasta era Jean-Claude Van Damme. Trebuia sa fie el, fiind atat de faimos pentru spagaturile sale", a mai spus Vilhelmsson.

In timp ce Volvo se bucura de succesul reclamei, sute de angajati ai companiei suedeze au aflat joi ca posturile pe care le ocupa vor fi eliminate, la sfarsitul anului. 380 de muncitori temporari vor fi disponibilizati la o uzina Volvo din Umea, nordul Suediei, in timp ce alti 100 de angajat isi vor pierde locul de munca de la o fabrica din Skovde.

Clipul, cu o lungime de ceva mai mult de un minut, il prezinta pe actorul de actiune, acum in varsta de 53 de ani, suspendat intre doua camioane care merg in marsarier. Van Damme promoveaza Volvo Dynamic Steering, un sistem de directie dezvoltat de producatorul de automobile.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News