Sotia printului Harry vrea sa joace rolul unui supererou la Hollywood

Duminica, 01 Martie 2020, ora 11:21
5716 citiri
Sotia printului Harry vrea sa joace rolul unui supererou la Hollywood
Foto: Instagram/ sussexroyal

Meghan Markle, sotia printului Harry, i-a cerut agentului sau sa-i gaseasca un rol de supererou la Hollywood, dorind sa revina la actorie, anunta Daily Mail. Publicatia britanica face un joc de cuvinte, facand trimitere la eroii hollywoodieni: Este Meghan Marvel!

Potrivit jurnalistilor, Meghan nu a facut niciun secret despre dorinta ei de a reveni la actiune, intrucat isi doreste independenta financiara si a semnat deja o intelegere cu Disney pentru a-si oferi vocea unor personaje animate.

Studioul detine, de asemenea, Marvel si drepturile tuturor personajelor sale de benzi desenate, care ar putea deschide calea rolului lui Meghan intr-o actiune spectaculoasa.

Agentul lui Meghan, Nick Collins, de la Gersh Agency, spune ca sotia printului Harry cauta in mod activ un astfel de film pentru ea.

"Meghan planuieste o serie de intalniri la Hollywood. Ea a facut deja voiceover-ul pentru Disney, iar acum se spune ca vrea un film de supereroi, ca voiceover sau chiar pe ecran", a declarat Collins.

Potrivit acestuia, aproape toate actritele celebre de la Hollywood, inclusiv Scarlett Johansson, Jessica Alba, Margot Robbie, Jennifer Lawrence si Halle Berry, au jucat in filme de supereroi.

"Exista o anumita stigma atasata de filmele Marvel, dar acum sunt cea mai mare piata din lume. Asta vrea Meghan," declara Collins.

Tabloidul britanic aminteste ca printul Harry a spus: "Ce vrea Meghan, Meghan primeste".

A jucat mai mult in televiziune

Meghan Markle s-a nascut si a crescut in Los Angeles, California. Dupa ce a absolvit Northwestern University cu o diploma in teatru si studii internationale in 2003, ea a jucat roluri mici in mai multe seriale de televiziune din Statelor Unite.

In 2017, s-a logodit cu Printul Harry, al saselea in linia de succesiune la tronul britanic, si-a anuntata atunci retragerea din actorie si intentia de a continua munca umanitara.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Meghan Marvel, #Meghan Sussex supererou Hollywood, #sotie print Harry rol Hollywood , #hollywood