Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție. Reacția prezentatorului: ”M-ai făcut de râsul lumii”. De unde a pornit scandalul conjugal

Joi, 07 Octombrie 2021, ora 11:41
5472 citiri
Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție. Reacția prezentatorului: ”M-ai făcut de râsul lumii”. De unde a pornit scandalul conjugal
Christian Sabbagh și soția Iulia

Cunoscutul prezentator de televiziune Christian Sabbagh (49 de ani) se confruntă cu o situație neplăcută, fiind nevoit să apară în fața instanței împreună cu soția sa, Iulia, aceasta din urmă solicitând un ordin de protecție.

Într-o declarație pentru Fanatik, Christian Sabbagh a detaliat cele întâmplate, sugerând că întregul scandal nu e decât un foc de paie.

”Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori și admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să i-l dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. E ca în filmele cu Stan și Bran.

Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică. M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: A fost mai mult o ambiție. Și eu sunt gelos, și ea este geloasă”, a declarat Christian Sabbagh.

”Nu am lovit-o, nu am împins-o. Cearta e însă o formă de violență. Doamne ferește, eu nu sunt un om violent. Nu există așa ceva. Mă vedeți pe mine în postura să îmi lovesc soția? Să lovesc o femeie? Nu am făcut în viața mea așa ceva”, a mai spus prezentatorul.

„Eu am luat totul ca pe o glumă, ea ca pe o glumă. La final m-am trezit însă cu ordin de restricție 5 zile. Acum locuiesc la Vălenii de Munte, ea a rămas acasă. Eu m-am trezit la 3 noaptea că sunt în stradă și mă întrebam unde o să locuiesc. Și unde să locuiesc la 3 noaptea? Pe stradă, pe bancă... Firesc, nu am stat pe stradă, m-am dus la Marriott, dar dacă cineva nu ar avea bani, unde s-ar duce?”, a completat Sabbagh, care urma să apară joi, 7 octombrie, în fața instanței, pentru lămurirea situației.

„A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus ”Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș”. Dar asta e, o să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă. Și îi duc și un buchet de flori, bineînțeles. Oricum, am iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal”, a încheiat Christian Sabbagh pentru sursa citată.

Iulia (39 ani) este cea de-a treia soție a lui Christian Sabbagh. Cei doi s-au cunoscut în 2013, după care prezentatorul TV a divorțat de cea de-a doua soție, Louisa, cu care a avut o căsnicie de 10 ani.

Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
La Ierusalim a avut loc un eveniment cu participarea personalului militar israelian și a familiei prim-ministrului Benjamin Netanyahu. La sfârșitul serii, soția premierului, Sara Netanyahu, a...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Christian Sabbagh, #sotie, #ordin de protectie, #reactie , #stiri vedete