Sexy pana in maduva oaselor: Alexandra Ungureanu (Galerie foto)

Joi, 08 Mai 2014, ora 15:57
11567 citiri
Sexy pana in maduva oaselor: Alexandra Ungureanu (Galerie foto)
Foto: Facebook/Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu, care canta cu trupa Crush, este catalogata ca fiind una dintre cele mai bune voci din Romania. Trebuie sa recunosti, insa, ca este o tanara pe care iti face placere si sa o privesti.

Fara a fi o obisnuita a tabloidelor, Alexandra Ungureanu a reusit sa ramana in atentia publicului gratie timbrului sau special. In plus, stilul pe care il abordeaza, pop/house/dance, este unul cu destui fani.

Sexy pana in maduva oaselor: Gina Pistol (Galerie foto)

Aparitiile sale sunt cu adevarat speciale, un spectacol in sine. De la cele cu tenta retro pana la cele ultra-moderne, Alexandra Ungureanu, o prezenta cameleonica, demostreaza de fiecare data ca are un simt estetic extrem de dezvoltat.

In varsta de 32 de ani, Alexandra canta de la sapte ani, cand a inceput sa ia lectii de canto si de pian. In adolescenta a cochetat si cu un alt instrument, chitara.

Sexy pana in maduva oaselor: Andreea Balan (Galerie foto)

In repertoriul ei se gasesc atat piese ale lui Marius Teicu sau Ionel Tudor, cat si create de Adrian Despot sau Cornel Ilie.

Din anul 2001, ea a colaborat cu trupa Sistem, pentru care a inregistrat vocea principala a unor hturi precum "Emotii", "Senzatii" sau "Departe de tine".

Sexy pana in maduva oaselor: Delia (Galerie foto)

In 2003, Alexandra s-a situat pe locul al treilea la selectia nationala pentru Eurovision, cu piesa "Make this love come true" si a reprezentat Romania la festivalul Cerbul de Aur.

Interesata de acest concurs, Alexandra a ales deja castigatorul, din punctul sau de vedere, Olanda, cu The Common Linnets - Calm After The Storm: "pe sufletul meu! Fin, simplu, un pic country, super stare, perfect!", dupa cum a scris ea, joi, pe Facebook.

Alexandra Ungureanu, despre Eurovision si daunele TVR - Interviu

De-a lungul vremii, artista a concertat alaturi de Holograf, Vita de Vie sau Taxi.

Sexy pana in maduva oaselor: Maria Radu (Galerie foto)

De cativa ani, cantareata s-a alaturat trupei Crush, ca voce principala a formatiei.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Alexandra Ungureanu sexy, #Alexandra Ungureanu poze, #Alexandra Ungureanu Crush, #Alexandra Ungureanu cariera , #vedete romanesti