”E mai sexy din față sau din spate?” Diva Instagramului care și-a găsit mașina Lamborghini boțită în parcare. Avea și cristale Swarowski pe ea! FOTO

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 14:434661 citiri
”E mai sexy din față sau din spate?” Diva Instagramului care și-a găsit mașina Lamborghini boțită în parcare. Avea și cristale Swarowski pe ea! FOTO
Daria Radionova

Daria Radionova, fotomodel și influencer pe Instagram, se confruntă cu o situație disperată după ce mașina sa de lux, un Lamborghini Aventador, a fost distrusă în parcare.

Pasionată de asemenea exemplare auto exclusiviste, rusoaica stabilită în Marea Britanie a achiziționat în 2019 un Lamborghini Aventador pe care l-a personalizat atît la număr (DAR 11A), cât și prin cristalele Swarowski împânzite de-a lungul caroseriei. Per total, valoarea mașinii e estimată în jurul sumei de 320.000 de euro.

”E mai sexy din față sau din spate?”, a întrebat zilele trecute Daria Radionova pe contul de Instagram, postând două fotografii cu Lamborghini-ul său în toată splendoarea lui.

Ei bine, n-a trecut mult, iar Daria a primit o lovitură cruntă după ce și-a găsit mașina distrusă aproape în totalitate în partea din spate. Conform presei britanice, incidentul s-a produs în timp ce bolidul era staționat într-o parcare din Londra.

Autorii n-au fost deocamdată identificați, însă Daria a făcut un apel la găsirea lor pe Instagram, postând și imaginea cu Lamborghini-ul boțit apărută în presa britanică.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News