Sebastian Papaiani, internat: A suferit un atac vascular cerebral

Joi, 26 Mai 2016, ora 14:2510221 citiri
Sebastian Papaiani, internat: A suferit un atac vascular cerebral
Foto: Captura video YouTube/Observator TV

Actorul Sebastian Papaiani, in varsta de 79 de ani, se afla in spital, dupa ce a suferit un atac vascular cerebral.

Sebastian Papaiani este internat de trei zile la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, informeaza B1 TV.

Actorul se afla in prezent in sectia de Neurologie a Spitalului Universitar, a declarat Leonard Grecescu, purtatorul de cuvant al institutiei, conform Mediafax. Acesta a confirmat faptul ca actorul a suferit un atac cerebral.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Catalin Carstoiu, a declarat pentru News.ro, ca starea de sanatate a actorului este in prezent buna.

Sebastian Papaiani, nascut in 1936, la Pitesti, a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul national Serviciul Credincios in grad de Cavaler, "pentru devotamentul si harul artistic puse in slujba teatrului romanesc, cu prilejul implinirii unui veac si jumatate de existenta a Teatrului National din Bucuresti".

In 2011, actorul a primit o stea pe Aleea Celebritatilor, din Piata Timpului, in Capitala, pentru intreaga activitate.

De-a lungul timpului, Sebastian Papaiani a putut fi vazut in seria de filme "B.D", in rolul plutonierului Capsuna, dar si in "Asta seara dansam in familie", "Fratii Jderi", "Ultimul cartus", "Pacala", "Toate panzele sus", "Cu miinile curate" sau "Liceenii". A jucat si in mai multe seriale TV, asa cum e "Lacrimi de iubire".