Revelionul lui Dan Negru la Antena 1, lider absolut de audienta, in noaptea dintre ani

Luni, 01 Ianuarie 2018, ora 13:55
6173 citiri
Revelionul lui Dan Negru la Antena 1, lider absolut de audienta, in noaptea dintre ani
Foto: antena 1

"Revelionul Starurilor - 2018", programul de Anul Nou al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru cel de-al 18-lea an consecutiv, in intervalul orar 22.15 - 02.00, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public si a fost urmarit de 2.288.000 de telespectatori la nivel national.

La nivelul publicului din intreaga tara, Antena 1 a obtinut o audienta de aproape opt ori mai mare fata de Pro TV, principalul competitor. Televiziunea a condus topul audientelor la nivel national cu o medie de 12,8 puncte de rating si 27 cota de piata si a fost urmata in clasament de Romania TV, cu 5,8 puncte de rating si 12,2 cota de piata, potrivit datelor furnizate de Kantar Media, informeaza Antena 1.

La nivelul publicului comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, "Revelionul Starurilor - 2018" programul de Revelion prezentat de Dan Negru a obtinut 9,1 puncte de rating si 26,1 cota de piata, cu mai bine de cinci ori mai mult fata de Pro TV, clasat pe locul al cincilea, cu doar 1,7 puncte de rating si 4,8 procente din cota de piata.

In minutul de aur inregistrat pe acest segment de public, 23.41, Antena 1 a obtinut un rating de 13,1 puncte si o cota de piata de 35,6 procente.

La nivelul publicului din mediul urban, show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 a obtinut 11 puncte de rating si 24,6 cota de piata, la o distanta apreciabila de Pro TV, clasat abia pe locul opt, cu doar 1,7 puncte de rating si 3,8 cota de piata, dupa Romania TV, Kanal D, National TV, TVR 1, Etno si Antena 3.

Minutul de aur la nivel national al "Revelionului Starurilor 2018", inregistrat la 23.40, a adunat in fata micilor ecrane 3.211.000 de telespectatori din toata tara, Antena 1 inregistrand 18 puncte de rating si 35,8 cota de piata.

La miezul noptii, show-ul era urmarit de 2.352.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata tara.

In show-ul "Revelionul Starurilor 2017" au aparut vedete, dintre care unele au purtar masti ale unor personaje cunoscute. Intre altii, Florin Piersic a fost Bestia, din "Frumoasa si Bestia", Alessandra Stoicescu l-a intruchipat pe Regele Noptii din "Game of Thrones", Helmut Duckadam a fost un Zombi, iar Lidia Buble s-a costumat intr-un Troll galben. Catalin Botezatu a fost costumat intr-o maimuta impozanta din "Planeta Maimutelor", Dinu Iancu Salajanu a devenit pentru cateva minute Optimus Prime din "Transformers", iar Serban Copot s-a transformat in Ariel din "Mica Sirena".

De asemenea, vedete precum Mirela Vaida, Pepe, Adriana Trandafir, Rona Hartner, Andreea Banica, Anda Adam, Anca Turcasiu, Andrei Duban, Maria Carneci, Amna, Cezar Ouatu, Constantin Enceanu, Dan Helciug, Ionut Iftimoaie, Razvan Popescu, Fly Project au urcat, la randul lor, pe scena Revelionul Starurilor prezentat de Dan Negru.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Dan Negru Revelion lider audienta , #vedete romanesti