Realizatorul TV Andi Moisescu si actorul Codin Maticiuc, confirmati cu noul coronavirus

Sambata, 31 Octombrie 2020, ora 16:51
6569 citiri
Realizatorul TV Andi Moisescu si actorul Codin Maticiuc, confirmati cu noul coronavirus

Andi Moisescu a anuntat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta Pro TV a primit vestea inainte startului celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent, conform Stirile ProTV. Si actorul Codin Maticiuc, vedeta a aceluiasi post TV, si-a anuntat rezultatul testului COVID-19: pozitiv.

Andi Moisescu a precizat ca nu are niciun fel de simptome. "La sfarsitul acestei saptamani am fost testat pozitiv la Covid-19, asa ca m-am izolat si voi lua toate masurile necesare. In acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce ma face sa sper ca voi trece, cu bine, si peste aceasta provocare!", a declarat Andi Moisescu, potrivit Stirile ProTV.

Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu, cunoscuta ca o sustinatoare a curentului antivaccinare, a postat in urma cu cateva zile un mesaj in care recomanda ca oamenii sa renunte la purtarea mastilor.

O alta vedeta a ProTV, Codin Maticiuc, a anuntat sambata, 31 octombrie, ca s-a infectat cu SARS-CoV-2. Codin Maticiuc a marturisit ca are COVID-19 si ca intreaga lui familie a contractat virusul. Vedeta de televiziune a povestit ca are simptome usoare si a povestit cum a debutat boala in cazul lui.

"Am COVID-19. Nu, nu este o gluma macabra de Valentine's Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de cand a inceput pandemia cat de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta... Anyway, haideti ca va spun de la inceput. Suntem bolnavi toti din casa, eu, iubita si copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecuta am observat asta si m-am gandit ca e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram infundat, dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afara", a povestit Maticiuc.

Spune ca a chemat o ambulanta privata pentru a le recolta probele pentru test. "Luni seara am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca parintii mei si ai ei au nu a au fost infectati. Alt noroc este ca am prins varianta de bogati: fara gust si miros si cam atat. Fara alte simptome care sa ne supere. Doamne ajuta!", a povestit actorul.

Maticiuc a subliniat faptul ca nu stie de unde a contractat virusul. El a facut parte din juriul show-ului Masked Singer Romania, de la PRO TV, emisiune ce a avut finala vineri seara, pe 30 octombrie. Filmarile au fost facute inainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Codin Maticiuc: "3000 de euro pentru cine îl găsește pe acest hoț" Video cu momentul furtului
Codin Maticiuc: "3000 de euro pentru cine îl găsește pe acest hoț" Video cu momentul furtului
Codin Maticiuc vrea să prindă o persoană care, conform spuselor lui, a furat un telefon. El a postat și un clip video cu momentul furtului. "Tipul din fotografie a furat telefonul unui...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Codin Maticiuc, #Andi Moisescu, #vedete TV, #vedete covid , #actori