Val de reactii dupa interviul acordat de Meghan Markle. Inclusiv Serena Williams a facut un comentariu

Luni, 08 Martie 2021, ora 09:39
10755 citiri
Val de reactii dupa interviul acordat de Meghan Markle. Inclusiv Serena Williams a facut un comentariu
Meghan Markle i-a acordat un interviu lui Oprah Winfrey FOTO Facebook/Instagram

Printul Harry si sotia lui, Meghan, au acordat duminica seara jurnalistei americane de televiziune Oprah Winfrey primul lor interviu major dupa ce s-au retras din randul membrilor activi ai familiei regale britanice in urma cu un an, informeaza Reuters.

Prezentam in continuare cateva reactii publicate de anumite personalitati pe retelele de socializare dupa difuzarea acestui interviu de postul american CBS.

Republic, un grup care face campanie pentru abolirea monarhiei: "Monarhia tocmai a fost lovita de cea mai grava criza a ei dupa abdicarea din 1936. Fie pentru binele britanicilor, fie pentru binele tinerilor membri ai familiei regale, aceasta institutie putreda trebuie sa dispara".

Serena Williams, jucatoare de tenis: "Meghan Markle, prietena mea altruista, isi traieste viata - si o face dand un exemplu - cu empatie si compasiune. Ea ma invata in fiecare zi ce inseamna sa fii nobil cu adevarat. Cuvintele ei ilustreaza durerea si cruzimea cu care s-a confruntat".

Billie Jean King, fosta jucatoare de tenis: "Printre dezvaluirile facute de Meghan si Harry in acest interviu se afla si lupta lui Meghan pentru a-si apara sanatatea mintala. Sper ca sinceritatea ei va duce la mai multa acceptare si la mai mult ajutor pentru toti oamenii care au nevoie de astfel de lucruri".

Actorul George Takei, cunoscut din serialul "Star Trek": "Poate ar trebui sa o numeasca pe Oprah regina si sa punem punct aici".

Piers Morgan, jurnalist de televiziune: "Acest interviu este o tradare absolut rusinoasa fata de regina si fata de familia regala. Ma asteptam la acest non-sens josnic, distructiv si egoist din partea lui Meghan Markle, dar nu ma asteptam ca Harry sa isi dezamageasca in acest fel familia si monarhia. Este rusinos".

Michelle Tauber, jurnalista la revista People: "E ca un fel de seism sa auzi un membru al familiei regale care spune ca si ea a simtit atat de multe lucruri intr-o perioada de criza".

Daily Mail - titlul de pe prima pagina: "Meghan acuza Palatul Buckingham de rasism".

Daily Mirror - titlul de pe prima pagina: "Au intrebat cat de inchisa va fi culoarea pielii lui Archie".

Greg Kelly, prezentatorul emisiunii TV "Newsmax": "Eu nu cred asta. NU CRED ASTA. Meghan a vrut sa aiba totul. Membri ai familiei regale care vor bani, excelent interviu Oprah!".

Bernice King, fiica cea mica a activistului Martin Luther King Jr.: "Regalitatea nu este un scut in fata devastarii si disperarii provocate de rasism".

Dan Wootton, fost corespondent al tabloidului The Sun: "Nu va lasati inselati, Meghan tocmai a declarat razboi familiei regale, atunci cand i-a spus lui Oprah: 'Erau dispusi sa minta pentru a proteja alti membri ai familiei'".

Saeed Jones, scriitor: "Aproape ca au omorat-o pe aceasta femeie. Sunt foarte bucuros ca Meghan si Harry si-au luat copilul si au plecat naibii de acolo".

Ana Navarro-Cardenas, coprezentatoare a emisiunii "The View": "Nu a mai fost varsat atat de mult ceai englezesc in America de la Boston Tea Party incoace".

Abby D. Philip - corespondent politic la CNN: "Este sfasietor".

Nina Parker, corespondent E! News: "Stiti de ce femeile de culoare o cred pe Meghan? Pentru ca ele stiu cu exactitate cum arata astfel de micro-agresiuni. Si cum te fac ele sa innebunesti incetul cu incetul".

Brittany Packnett Cunningham, activista de culoare si prezentatoare de podcast: "Felul diferit in care au fost tratate Meghan si Kate reprezinta unul dintre cele mai clare exemple de 'misogynoir' (termen contras din 'misoginie' si 'rasism' - n.r.) si o reamintire a faptului ca, daca ei pot sa faca asta unei ducese, astfel de lucruri i se intampla unei femei de culoare in fiecare zi".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Meghan Markle, #interviu, #Oprah Winfrey , #vedete straine