Rapsodul Gheorghe Turda nu crede ca exista COVID, dupa ce a luptat doua saptamani cu boala: "A fost o raceala"

Duminica, 10 Ianuarie 2021, ora 17:28 8595 citiri
Foto: facebook/ Gheorghe Turda

Cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda (72 de ani) a marturisit duminica, 10 ianuarie, ca nu crede in COVID, desi a contactat noul coronavirus si a trecut prin boala.

Artistul a marturisit ca a luptat cu boala doua saptamani.

"Pe 2 ianuarie am iesit din izolare, mi-am facut testul, il am in buzunar. Am cu doua -trei linii albastre. (...) A fost greu si nu prea. Am racit la Slanic Prahova din cauza temperaturilor joase din mina. Nu a fost COVID, a fost o raceala, pur si simplu", a spus artistul la Antena 3.

In ciuda faptului ca a fost testat pozitiv, Gheorghe Turda a negat, razand, ca ar fi avut SARS-CoV2. "Ei, normal ca am iesit pozitiv. Cine vrea si cine nu vrea iese pozitiv. Nu cred ca am avut COVID, desi o sa fac vaccinul care e nevoie sa il facem," a mai spus Gheorghe Turda.

"Am fost la salina, la Prahova"

La sfarisitul anului 2020, Turda declara ca a luat virusul dintr-o excursie pe care a efectuat-o la salina in Prahova.

"Am fost foarte racit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o saptamana, iar sambata am facut si testul de covid si nu am mai iesit din casa. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am racit si la plamani, si acum se simte in vocea mea. Totusi, am facut o forma usoara, fata de multe alte persoane.

Si ginerele meu a avut, dar nu cred ca am luat de la el, mai degraba din excursie. Am fost la salina in Prahova si acolo erau putine grade. Initial, fetele mele s-au speriat, dar acum cand au vazut ca totusi sunt mult mai bine, s-au mai linistit", a declarat Gheorghe Turda.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News