Momente cumplite pentru una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la PRO TV. A născut prematur gemeni, iar unul dintre bebeluși se luptă să trăiască după ce a luat o bacterie în spital

Sambata, 18 Septembrie 2021, ora 07:28 8605 citiri
Foto: Facebook / Ramona Păuleanu

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare a știrilor meteo de la Pro TV trăiește o adevărată dramă de cinci luni, atunci când a devenit mamă.

Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni, un băiețel și o fetiță. Bucuria sa a fost rapid umbrită de faptul că nu s-a putut externa cu ambii copii, băiețelul aflându-se și acum, după cinci luni, tot în spital. Bebelușul a contractat o bacterie în spital imediat după naștere.

Anunțul teribil a fost făcut chiar de Ramona Păuleanu pe rețelele de socializare.

Jurnalista a renunțat brusc la aparițiile sale la Știrile ProTV încă din luna aprilie a acestui an.

"Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil că așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca.

Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine.

Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forță și o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovada că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.

Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine", a scris Ramona Păuleanu pe Facebook.

Ramona Păuleanu este de mai mulți ani într-o relație cu avocatul Adrian Cuculis, ei devenind părinți în această primăvară.

Ramona Păuleanu FOTO Facebook / Ramona Păuleanu

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News