VIDEO Temerile Printului Harry. El i-a marturisit realizatoarei Oprah Winfrey ca i-a fost frica sa nu se "repete istoria"

Luni, 01 Martie 2021, ora 10:23
1555 citiri
VIDEO Temerile Printului Harry. El i-a marturisit realizatoarei Oprah Winfrey ca i-a fost frica sa nu se "repete istoria"
Harry si Meghan au renuntat la datoriile regale FOTO Captura Youtube/ CBS

Printul Harry i-a declarat celebrei realizatoare de televiziune americane Oprah Winfrey ca se temea de faptul ca istoria s-ar putea repeta, relateaza luni Reuters.

Postul CBS a publicat doua secvente scurte din interviul realizat de Oprah Winfrey cu printul Harry si Meghan, programat sa fie difuzat pe 7 martie. Acesta este primul interviu TV pe care cuplul, cunoscut in mod oficial drept Ducele si Ducesa de Sussex, l-a oferit de cand s-a mutat in California anul trecut.

Dezvaluiri in premiera facute de Printul Harry. S-a aflat de ce a parasit familia regala: "Nu am fugit"

"Cea mai mare ingrijorare a mea a fost ca istoria se repeta", a spus Harry, referindu-se la mama sa, printesa Diana, care era urmarita de presa tabloida britanica si a murit la varsta de 36 de ani intr-un accident de masina la Paris, dupa divortul de printul Charles.

In timpul interviului, Harry, 36 de ani, a stat langa Meghan, 39 de ani, si a tinut-o de mana. Cuplul a anuntat luna aceasta ca asteapta al doilea copil.

"Sunt pur si simplu usurat si fericit sa vorbesc cu tine, cu sotia mea langa mine", a spus Harry. "Pentru ca nu-mi pot imagina cum trebuie sa fi fost pentru ea (Diana), sa treaca prin acest proces singura in toti acei ani", a mai spus el.

"A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel putin ne-am avut unul pe celalalt", a adaugat Harry.

FOTO Printul Harry si Meghan Markle asteapta al doilea copil. Cuplul a publicat o poza in care ducesa de Sussex tine mana pe burta

In extrasele din interviu, Oprah Winfrey afirma ca orice subiect poate fi discutat si, la un moment dat, ii spune cuplului "ati spus niste lucruri destul de socante aici", inclusiv ca situatia lor a fost "aproape de netrecut".

Inainte de a se muta in California, cuplul s-a plans de modul in care tabloidele britanice o tratau pe Meghan, cu tata alb si mama de culoare, cei doi sustinand ca unele dintre afirmatii aveau rolul de a intimida sau erau rasiste.

Harry si Meghan au renuntat la datoriile regale

Harry si Meghan au renuntat la datoriile regale in ianuarie 2020 si s-au mutat cu Archie in California de Sud pentru a trai o viata mai independenta, departe de atentia presei britanice.

Printul William al Marii Britanii a reactionat in scandalul retragerii fratelui sau Harry si a sotiei sale Meghan Markle. Ducele de Cambridge si-a exprimat tristetea pentru tensiunile care exista intrel el si fratele sau.

La finalul anului trecut, Printul Harry si Meghan au lansat prima editie a podcastului de pe Spotify. Ei le-au multumit angajatilor din domeniile esentiale si au oferit cuvinte de incurajare pentru persoanele care au suferit in 2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

Printul Harry si sotia lui, Megan, dau in judecata paparazzi, pentru invadarea intimitatii si hartuire

In vara anului 2020, Meghan Markle si printul Harry anuntau ca dau in judecata paparazzi pentru invadarea intimitatii cu drone si elicoptere.

In februarie 2021, Meghan Markle a castigat procesul in Marea Britanie contra trustului care editeaza tabloidul Mail on Sunday, pe care l-a dat in judecata pentru incalcarea vietii private dupa publicarea unei scrisori adresate tatalui ei.

Mai puteti citi:

Salarii inghetate: Cat castiga angajatii din Ministerul Muncii sau Casa de Pensii. Cu sporuri, functiile de conducere ajung la 10.000 de lei lunar

ANALIZA Ce sanse are Europa sa se apere fara sprijinul SUA in fata unei agresiuni a Rusiei

Cofetarie obligata sa despagubeasca un topmodel pentru ca i-a folosit imaginea fara acordul sau

De ce titlurile de stat Tezaur inceteaza sa mai fie profitabile din aceasta luna. Titlurile de stat, depasite de dobanzile la economii

Niciun partid nu a avansat o propunere pentru inlocuirea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Printul Harry, #meghan, #Oprah Winfrey, #interviu , #stiri mondene