Printesa Charlotte a implinit sase ani. Fotografia postata de Printul William si de ducesa Kate pentru a marca aniversarea

Duminica, 02 Mai 2021, ora 09:10
Autor: Alina Toma
Printesa Charlotte a implinit sase ani. Fotografia postata de Printul William si de ducesa Kate pentru a marca aniversareaPrintesa Charlotte, la aniversarea de sase ani FOTO Twitter

Printul William si Catherine, ducesa de Cambridge, au publicat sambata o noua fotografie a fiicei lor, printesa Charlotte, pentru a marca a sasea aniversare a ei, scrie CNN.

Charlotte apare intr-o rochie albastra cu flori si nasturi. Ea priveste direct catre fotograf, care este mama sa, la Palatul Kensington.

Potrivit Palatului Kensington, fotografia a fost facuta weekendul acesta in Norfolk, Anglia, inaintea de ziua de nastere a printesei Charlotte, pe 2 mai.

Charlotte este a patra in linia succesorala la tronul britanic, dupa fratele ei George, care va implini 8 ani in iulie.

Ducii de Cambridge nu vor mai publica nimic pe retelele de socializare de-a lungul weekendului, in semn de solidaritate cu un boicot online al cluburilor profesionale de fotbal din Anglia, care vizeaza indemnarea gigantilor tehnologici de a aborda problema abuzurilor rasiste si sexiste pe platformele lor. William a scris intr-un mesaj publicat pe Twitter ca se va alatura boicotului avand in vedere functia sa de presedinte al Football Association.

Insa cei doi au lansat o noua fotografie a printesei Charlotte, asa cum fac in mod traditional la zilele de nastere ale copiilor lor.

Miercuri, William si Catherine au publicat doua noi fotografii care au marcat 10 ani de la casatoria lor.

Fotografiile au fost facute la Palatul Kensington, in Londra, saptamana aceasta, de Chris Floys, care le-a distribuit pe Instagram. Floyd a spus ca a vizitat recent Cambridge, in estul Angliei, pentru prima data si de aceea, printr-o "uimitoare coincidenta", in aceeasi zi a fost rugat sa fotografieze cuplul pentru a comemora aniversarea lor.

Cu aceasta ocazie, cuplul a distribuit si un videoclip pe Twitter, precizand ca sunt "extrem de recunoscatori" pentru sprijinul pe care l-au primit in ultimul deceniu.

 Articol citit de 6969 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  valexandru1
  02.05.2021, 13:24
  wow
  seamana cu regina !