Pippa Middleton se marita astazi cu un bogat om de afaceri. Printul Harry va veni, in premiera, cu noua lui iubita

Sambata, 20 Mai 2017, ora 14:18
7253 citiri
Pippa Middleton se marita astazi cu un bogat om de afaceri. Printul Harry va veni, in premiera, cu noua lui iubita
Foto: Hepta.ro - arhiva

Pippa Middleton a facut senzatie la nunta surorii ei, Kate, cu printul William, in 2011, cu o rochie mulata pe corp. Acum, este randul ei sa fie mireasa.

Toti ochii vor fi, din nou, indreptati spre rochia ei sambata, cand ii va spune "da" lui James Matthews, un bogat om de afaceri, fost pilot de curse profesionist si mostenitor al titlului scotian Laird de Glen Affric, cu care ea s-a logodit la 17 iulie 2016.

Citeste detalii despre logodna Pippei Middleton cu celebrul milionar

Cu toate acestea, Pippa risca sa fie eclipsata, deoarece casatoria ei ar putea prilejui o rara aparitie publica a printului Harry cu prietena lui, actrita americana Meghan Markle, a caror posibila logodna fascineaza mass-media britanice.

Aripa tanara a familiei regale va fi prezenta, intr-adevar, in Berkshire, regiunea natala a Pippei, unde se va desfasura ceremonia. O va avea alaturi pe Kate, sora ei mai mare, Ducesa de Cambridge, si pe sotul acesteia, printul William, in timp ce fiul lor, printul George, de 3 ani, si sora lui, printesa Charlotte, de 2 ani, vor fi cavaler si domnisoara de onoare.

Sora ducesei de Cambridge, in varsta de 33 de ani, si administratorul milionar al unui fond de investitii, de 41 de ani, vor pasi impreuna in fata altarului sambata la biserica St. Marks din Englefield, construita in secolul XII, in ceea ce se asteapta a fi una dintre nuntile cele mai selecte din Marea Britanie.

La cununia religioasa vor asista familia si prieteni apropiati, dupa care invitatii sunt asteptati la casa parintilor miresei, Michael si Carole Middleton, din Bucklebury, pentru masa festiva.

Pippa a devenit celebra peste noapte datorita rochiei sale semnate de Alexander McQueen, la nunta surorii ei, urmarita la televizor de aproape 2 miliarde de oameni. Sute de mii de oameni au aderat pe Facebook la "Pippa Middleton Ass Appreciation Society" (Societatea fanilor feselor Pippei Middleton), care inca are 200.000 de fani, la sase ani dupa eveniment.

Pippa Middleton isi arata din plin faimosul posterior, la plaja (Galerie foto)

"Este uimitor sa obtii o recunoastere la nivel mondial, daca se poate numi asa, inainte de varsta de 30 de ani, datorita surorii, cumnatului si dosului tau", a comentat ea.

A doua intr-o familie cu trei copii, Pippa este cu un an mai mica decat Kate si cu patru ani mai in varsta decat James.

Nascuta la 6 septembrie 1983, ea a petrecut primii ani la Amman, in Iordania, unde tatal ei, Michael Middleton, lucra pentru British Airways. Revenita in Marea Britanie, a frecventat o serie de scoli private de elita.

Absolventa a Universitatii din Edinburgh, in literatura engleza, ea s-a alaturat cercurilor mondene si festive din Londra. Iar cand sora ei s-a casatorit cu viitorul rege, Pippa a avut cel mai bun rol secund posibil, aparand la balconul Palatului Buckingham alaturi de familia regala.

A lucrat part-time pentru o afacere a familiei inainte de a publica o carte de sfaturi mondene pentru organizarea unei petreceri reusite, "Celebrate: a year of British festivities for families and friends", care i-a atras un potop de critici si a fost luata in deradere pe internet si in presa britanica pentru simplismul ei. In 2016, cartea sa de retete sanatoase "Heartfelt" a atras mai putine comentarii decat precedenta.

Invitata cu regularitate in lojele turneului de tenis de la Wimbledon, ea ramane foarte activa in cercurile mondene ale capitalei britanice. In plan sentimental, a avut anterior relatii cu fostul jucator de cricket in echipa Angliei Alex Loudon si bancherul elvetian Nico Jackson.

L-a cunoscut pe James Matthews in 2012, dar au inceput sa aiba o relatie serioasa in ultimii ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Pippa Middleton nunta, #Pippa Middleton marita om afaceri , #vip