Petrică Mîțu Stoian s-ar fi pregătit pentru moarte. Recent, artistul și-a amenajat mormântul: „Săptămâna trecută a fost la cimitir”

Duminica, 07 Noiembrie 2021, ora 08:57 9948 citiri
Monumentul funerar pe care și l-a pregătit Petrică Mîțu Stoian FOTO Facebook/Electrecord

Cântărețul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la Spitalul Județean Reșița, unde a ajuns în stare gravă, de la Clinica Nera, unde urma un tratament de recuperare post COVID.

Mîțu Stoian a început să se simtă rău sâmbătă, a avut o tuse puternică cu sânge și a fost transportat de urgență cu ambulanța la Reșița la UPU. După ce a fost stabilizat, artistul a fost internat pe secția UPU unde a intrat în procedurile de urgență. În prima fază a primit tratament cu oxigen, dar fiindcă nu l-a suportat, a fost intubat.

Potrivit observatornews.ro, artistul va fi înmormântat la Craiova. Pe pagina de Facebook Electrecord a fost postată și fotografia monumentului funerar pe care și l-a amenajat Petrică Mîțu Stoian: „Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, arată sursa citată.

Moartea renumitului cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a stârnit un val de reacții în rândul colegilor de breaslă.

Niculina Stoican a scris pe Facebook un mesaj dureros de adio. "Ar trebui să știu ce să spun, dar nu știu!!! Și golul ăsta pe care-l simt în suflet și în minte și tristețea asta care știu că n-o să-mi mai treacă niciodată!!!! Și doare atât de tare că-mi vine să urc în vârfu’ muntelui și să strig cât mă țin puterile și glasul pe care l-am împărțit cu TINE!!!! Drum lin, Petre!!! Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună!".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News